Η νέα BMW Σειρά 3 έχασε δύο πόρτες και εντυπωσιάζει

BMW Σειρά 3 Coupe

Με αφορμή την πρόσφατη ανανέωση των προδιαγραφών της BMW Σειράς 3, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής δημιούργησε την coupe εκδοχή της, παραπέμποντας στο ένδοξο παρελθόν και τη χαμένη λάμψη του βαυαρικού best seller.

Η εποχή που γνωστή σε όλους μας «τριάρα» αποτελούσε τη δημοφιλέστερη πρόταση στην γκάμα της BMW ανήκει στο παρελθόν. Δεν είναι μόνον οι αστοχίες των Βαυαρών, οι οποίοι μετέτρεψαν ένα driver’s car για όλη την οικογένεια σε μια βαριά και νωχελική μπερλίνα, αλλά και το γεγονός ότι τα sedan έπαψαν να αποτελούν τα αγαπημένα εκείνων που επιζητούν τον συνδυασμό της πολυτέλειας, της άνεσης και της πρακτικότητας.

Αφορμή για την επιστροφή της BMW Σειράς 3 Sedan στο προσκήνιο της επικαιρότητας είναι η πρόσφατη επικαιροποίηση των προδιαγραφών της, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να φρεσκάρει, όσο τουλάχιστον θα περίμενε κανείς την εικόνα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ ξεκινάει το έργο ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, ο οποίος διατηρώντας το αυστηρό προφίλ του γερμανικού sedan, αφαίρεσε με χειρουργική ακρίβεια τις πίσω πόρτες, θυμίζοντας την εποχή που η BMW Σειρά 3 Coupe στοίχειωνε τα όνειρά μας.

BMW Σειρά 3 Coupe

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η BMW Σειρά 3 γεννήθηκε ως ένα μετριοπαθές σε σχεδιασμό Coupe, διατηρώντας για περίπου 40 χρόνια, μέχρι οι Βαυαροί να προχωρήσουν στη δημιουργία της Σειράς 4 και οι coupe και cabrio διαμορφώσεις να αποσχιστούν.

Μπορεί, λοιπόν, στον δρόμο που επέλεξε η BMW για τη Σειρά 3 να μην υπάρχει επιστροφή, ωστόσο, αυτό δεν μας εμποδίζει να ονειρευόμαστε μια «τριάρα» χωρίς πίσω πόρτες αλλά με την απέριττη γοητεία ενός coupe παλαιάς κοπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ