Η νέα BMW M2 με αξεσουάρ BMW M Performance

BMW M2 M Performance Parts 2022

Την έκθεση βελτιώσεων αυτοκινήτου στο Essen της Γερμανίας επέλεξε η BMW για να παρουσιάσει τη νέα M2 με αξεσουάρ BMW M Performance.

Η μεγαλύτερη έκθεση tuning που πραγματοποιείται επί ευρωπαϊκού εδάφους ήταν και η πιο ταιριαστή για να παρουσιάσουν οι Βαυαροί τα έξτρα αξεσουάρ που έχουν εξελίξει και διαθέτουν για τη νέα BMW M2.

Πέρα από την εμφάνιση γίνεται ακόμη πιο «ετοιμοπόλεμη», οι επιλογές εξατομίκευσης που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη νέα BMW M2 βελτιώνουν και τα οδηγικά χαρακτηριστικά του σπορ coupe.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα εντυπωσιακά, πρόσθετα αξεσουάρ για το εμπρός, το πίσω και τα πλαϊνά τμήματα του compact δίθυρου μοντέλου κατασκευάζονται από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP), με διαφανές φινίρισμα που αφήνει εκτεθειμένη σε κοινή θέα τη σύνθεση των ανθρακονημάτων από κάτω.

Εξωτερικά εξαρτήματα, όπως το εμπρός ένθετο M Performance Carbon, τα ένθετα πλαϊνών ποδιών M Performance Carbon, ο πίσω διαχύτης M Performance Carbon ή το πίσω σπόιλερ M Performance Carbon υπογραμμίζουν τα γνήσια αγωνιστικά γονίδια της νέας BMW M2, και την ίδια στιγμή έχουν θετική επίδραση στα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά της.

Οι οδηγοί με σπορ φιλοδοξίες θα εκτιμήσουν επίσης την ευρεία γκάμα των εξαρτημάτων BMW M Performance στο σύστημα κίνησης, το πλαίσιο και το cockpit. Το σύστημα εξαγωγής M Performance Titanium, για παράδειγμα, όχι μόνο είναι οκτώ κιλά ελαφρύτερο έναντι του στάνταρ εξαρτήματος, αλλά προσδίδει και μεγαλύτερη ένταση στον ήχο του εξακύλιδρου εν σειρά κινητήρα των 460 ίππων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο εσωτερικό, οι επενδύσεις M Performance από Carbon/Alcantara, το υποβραχιόνιο M Performance από Alcantara και πολλές ακόμα επιλογές υψηλής ποιότητας ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη γνήσια αίσθηση σπορ αυτοκινήτου, ενώ τα προστατευτικά γονάτων M Performance με επένδυση Alcantara προσφέρουν σταθερότητα ακόμα και σε συνθήκες σπορ οδήγησης.

Το παραπάνω σας επιτρέπει να απολαμβάνετε στο ακέραιο την ευελιξία και τη δυναμική της ανάρτησης M Performance στις στροφές σε μία κλειστή πίστα – ή απλά να βιώνετε μια εμπειρία οδήγησης εμπνευσμένη από τους αγώνες στην καθημερινότητά σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ