Η MG ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά το αυτοκίνητο πόλης των 12.500 ευρώ

MG 3 2

Το νέο 5θυρο MG 3 θα λανσαριστεί με κινητήρα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας και θα προσφέρει με πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Η αγορά αυτοκινήτου της Ευρώπης δεν διαθέτει αρκετές προσιτές επιλογές και όσες συνεχίζουν να υφίστανται, διαγράφουν πολύ καλή εμπορική πορεία. Σύμφωνα με αναφορές στον ευρωπαϊκό Τύπο, ένα τέτοιο μοντέλο σκοπεύει να λανσάρει η MG στην γηραιά ήπειρο, που δεν θα είναι άλλο από τη νέα γενιά του 3.

MG 3 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η MG ετοιμάζει αυτή την περίοδο τον διάδοχο του δημοφιλούς 3, ένα 5θυρο χάτσμπακ πόλης που διατίθεται σε πολλές αγορές του πλανήτη. Η υπάρχουσα γενιά του μοντέλου (φωτό) βρίσκεται στην αγορά από το 2011, έχει υποστεί δύο φορές ανανέωση (το 2013 και το 2018), και όπως είναι λογικό ετοιμάζεται να παραδώσει τη σκυτάλη στη νέα γενιά που θα κάνει την εμφάνισή της μέχρι το τέλος του έτους με κινητήρες ήπιας υβριδικής τεχνολογίας.

MG 3 3

Οι πωλήσεις του νέου MG 3 θα ξεκινήσουν από την Μεγάλη Βρετανία τον ερχόμενο Ιανουάριο και στη συνέχεια θα το δούμε να λανσάρεται και σε άλλες αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η τιμή του νέου ήπια υβριδικού αυτοκινήτου πόλης της MG είναι ήδη γνωστή και ανέρχεται στα 12.546 ευρώ.

Το νέο μικρό μοντέλο της MG θα διαθέτει κινητήρα βενζίνης με ηλεκτρομοτέρ σε ρόλο μίζας/εναλλάκτη για μερική υποβοήθηση και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ευνοηθεί από τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές πώλησης νέων αυτοκινήτων και να διαγράψει την πορεία που του αναλογεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
MG 3 5

Η MG ανήκει εδώ και αρκετά χρόνια στην SAIC Motor της Κίνας, αλλά πουλά κάμποσα μοντέλα στην Ευρώπη. Κατά κύριο λόγο πουλά ηλεκτρικά μοντέλα διαφόρων κατηγοριών, καθώς και το crossover ZS με την πολύ ελκυστική τιμή.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες αναφορές για το νέο MG 3 και όλες οι λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο προσιτό αυτοκίνητο πόλης αναμένεται να ανακοινωθούν λίγο πριν το καλοκαίρι. Μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ