Η Mercedes ετοιμάζει την ανανεωμένη A-Class

Mercedes A-Class

Μέσα στο 2022 θα λανσαριστεί η ανανεωμένη εκδοχή της Mercedes A-Class, τρία χρόνια μετά την παρουσίαση της υπάρχουσας γενιάς.

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες της ανανεωμένης Mercedes A-Class σε δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, το μικρομεσαίο γερμανικό μοντέλο θα αποκτήσει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, με σχεδιαστικές καταβολές από τη νέα S-Class.

Παράλληλα, μικρές αναβαθμίσεις περιμένουμε και στο εσωτερικό όπου, εκτός του αισθητικού τομέα, το σύστημα πολυμέσων MBUX θα προσφέρει περισσότερες λειτουργίες και ενδεχομένως διαφορετική κεντρική οθόνη αφής.

mercedes a-class
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ως προς τα μηχανικά σύνολα, η ανανεωμένη Mercedes A-Class θα συνεχίσει την εμπορική της πορεία με τα ίδια μηχανικά σύνολα βενζίνης και ντίζελ, από τα 1,3 έως τα 2,0 λίτρα.

O 1,3 turbo βενζινοκινητήρας με απόδοση έως 163 ίππους θα παραμείνει η αιχμή του δόρατος και για το γερμανικό μικρομεσαίο μοντέλο, ενώ δεν αποκλείεται το plug in υβριδικό σύστημα της A 250e να δεχθεί κάποιες αναβαθμίσεις προκειμένου να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία.

Τέλος, να τονίσουμε πως οι κορυφαίες εκδόσεις Mercedes-AMG A 35 & Mercedes-AMG A 45 θα συνεχίζουν να προσφέρουν ισχύ έως και τα 421 άλογα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ