Η Λεωφ. Συγγρού έγινε πιο ασφαλής από ποτέ -Δείτε τη μεταμόρφωσή της

Λεωφόρος Συγγρού

Πάνω από 45 χρόνια μετά τις τελευταίες εργασίες συντήρησης στη Συγγρού, στη λεωφόρο έπεσε νέα άσφαλτος που σηματοδοτεί την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

Extreme makeover για έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας, τη Λεωφ. Συγγρού. Όπως φαίνεται και σε βίντεο, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους, κάτι το οποίο να γίνει εντός των προσεχών δύο ή τριών ημερών.

Η νέα άσφαλτος σηματοδοτεί το τέλος των κακοτεχνιών στο οδόστρωμα, διασφαλίζοντας ασφαλέστερες μετακινήσεις για τους οδηγούς και θεαματική μείωση του αριθμού τροχαίων ατυχημάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα έργο που εντάσσεται στον στρατηγικό στόχο της Περιφέρειας Αττικής, για ένα ασφαλές, λειτουργικό και σύγχρονο οδικό δίκτυο για τους πολίτες. Σημειώνεται ότι τελευταία φορά που έγιναν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Συγγρού ήταν το 1975.

Οι εργασίες έγιναν με εντατικούς ρυθμούς, ιδιαίτερα μέσα στον Αύγουστο, κατά τον οποίο παρατηρείται μεγάλη μείωση της κυκλοφορίας, λόγω αποχώρησης των πολιτών από το κλεινόν άστυ, για τις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές.

Οι εν λόγω παρεμβάσεις εκτελούνταν κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 21:00 μέχρι τις 06:00.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ