Η κορυφαία BMW XM αποκτά μοναδικούς χρωματισμούς BMW Individual

BMW XM

Από τον ερχόμενο Απρίλιο, η νέα BMW XM θα μπορεί να παραγγελθεί και μέσω νέων ειδικών χρωματισμών της BMW Individual.

Στο εργοστάσιο του BMW Group στο Spartanburg των ΗΠΑ, η ευελιξία στη διαδικασία βαφής αυξάνεται τώρα ακόμη περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι τα ειδικά φινιρίσματα βαφής BMW Individual θα είναι διαθέσιμα και για τη BMW XM.

Τα νέα χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων BMW Individual Urban Green, BMW Individual Petrol Mica metallic, BMW Individual Anglesey Green metallic και BMW Individual Sepia metallic, τονίζουν τον χαρισματικό χαρακτήρα της BMW XM με μια άκρως ξεχωριστή πινελιά.

BMW XM
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ειδικά φινιρίσματα της BMW Individual, που είναι αποκλειστικά και εκφραστικά, υπογραμμίζουν τη σχεδιαστική γλώσσα στο εξωτερικό της BMW XM, με κύρια χαρακτηριστικά τις γενναιόδωρες επιφάνειες, τις δυναμικά ρέουσες γραμμές και τις αιχμηρές ακμές.

Όλα τα ειδικά φινιρίσματα της BMW Individual εφαρμόζονται με μια ξεχωριστή διαδικασία με αυξημένο ποσοστό χειροποίητης εργασίας. Η ιδιαίτερα ακριβής επεξεργασία της επιφάνειας και το προσεγμένο φινίρισμα εξασφαλίζουν εντυπωσιακό βάθος χρώματος και μέγιστη στιλπνότητα.

BMW XM

Θυμίζουμε ότι η BMW XM είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα υψηλών επιδόσεων από την BMW M. Διαθέτει για την κίνησή της έναν V8 κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 4,4 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 653 ίππους, με τη μέση εργοστασιακή κατανάλωση να περιορίζεται στο 1,5 λτ./100 χλμ.

BMW XM

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ