Η Hyundai ετοιμάζει την πιο λεπτή οθόνη στον κόσμο

hyundai screen

Στα πλαίσια της πρώτης μεγάλης έκθεσης ηλεκτρονικών στον κόσμο CES, η οποία θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας, έχει ανακοινωθεί πως θα παρουσιαστεί από την Hyundai, η πρώτη οθόνη τεχνολογίας QL.

Οι τεχνικοί της εταιρείας που την εξελίσσουν, τη θεωρούν ως… το αποκορύφωμα της ποιότητας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα γενιά της οθόνης QL (Quantum Dot και Local Dimming) θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα από ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας μέσα στο 2025.

Όπως αναφέρεται, προσφέρει πιο ρεαλιστικά χρώματα και αυξάνει την αντίθεση μεταξύ των φωτεινών και των σκούρων χρωμάτων. Η έγχρωμη τεχνολογία quantum dot μπορεί να χάσει την αποτελεσματικότητα και την σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες, όμως σε συνδυασμό με τις διόδους OLED, της επιτρέπει να τονίζει ή να σκουραίνει τις τοπικές περιοχές, ελαχιστοποιώντας τις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν, ουδείς είναι σε θέση να πει ποιο μοντέλο θα έχει πρώτο, την τιμή να εφοδιαστεί με τη νέα οθόνη. Η λογική λέει πως θα πρόκειται για κάποιο από τα επόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τηςHyundai. Μερικοί ποντάρουν στο επερχόμενο πολυτελές crossover Ioniq 7. Όσον αφορά τις διαστάσεις, η οθόνη θα έχει διαγώνιο 27 ίντσες, ενώ το πάχος της θα είναι μονάχα 14,5 χλστ.! Ρεκόρ για την κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ