Η Hyundai αποκάλυψε το SUV των 6.500 ευρώ -Πότε μπαίνει στην παραγωγή, πού θα το διαθέσει

Hyundai Exter

Ένα ακόμα αστικών διαστάσεων SUV πρόκειται να φορέσει το σήμα της Hyundai το προσεχές διάστημα, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για την ούτως ή άλλως ισχυρή παρουσία της κορεατικής φίρμας στις αναπτυσσόμενες αγορές.

Την πρώτη εικόνα ενός νέου SUV έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Hyundai, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η γκάμα της στη συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων πρόκειται να ενισχυθεί περαιτέρω το προσεχές διάστημα.

Το νέο μοντέλο της Hyundai ονομάζεται Exter και προορίζεται για αναπτυσσόμενες αγορές, όπως αυτή της Ινδίας. To Hyundai Exter διακρίνεται για τις αστικές διαστάσεις του αλλά και τον ιδιαίτερα ελκυστικό σχεδιασμό του, παραπέμποντας σε ήδη γνωστές προτάσεις των Κορεατών, όπως το Casper.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hyundai Exter

Το μυώδες παρουσιαστικό προσδίδει στο Hyundai Exter έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Μάλιστα αρκετά από τα σχεδιαστικά στοιχεία προέρχονται σχεδόν αυτούσια από μεγαλύτερες προτάσεις της κορεατικής φίρμας και ειδικότερα από το Ioniq 5, μολονότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με μια ηλεκτροκίνητη πρόταση.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το μήκος του Hyundai Exter πρόκειται να διατηρηθεί κάτω από το ψυχολογικό όριο των τεσσάρων μέτρων, την ίδια στιγμή που για την κίνηση του μικρού και προσιτού SUV θα επιστρατευτούν ήδη γνωστά μηχανικά σύνολα.

Ο λόγος για τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης του 1,2 λίτρου με απόδοση 83 ίππους και το υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα του 1,0 λίτρου.

Με δεδομένο τον αστικό χαρακτήρα του Hyundai Exter, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν τετρακίνητες εκδόσεις, αφήνοντας τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος να υπερασπιστεί τον περιπετειώδη προσανατολισμό του αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hyundai Casper

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Hyundai Exter πρόκειται να πατήσει για πρώτη φορά άσφαλτο τον προσεχή Αύγουστο, με την εμπορική πορεία του να ξεκινά από την ινδική αγορά.

Μάλιστα τοπικά μέσα τοποθετούν την τιμή του στην περιοχή των 6.500 ευρώ, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για την πορεία του εντός και εκτός ινδικών συνόρων.

Για την ώρα, πάντως, οι πιθανότητες εμφάνισης του Hyundai Exter στους ευρωπαϊκούς δρόμους παραμένουν ελάχιστες, καθώς ως γνωστόν οι Κορεάτες έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν στη γηραιά ήπειρο μια τελείως διαφορετική στρατηγική.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ