Η Hyundai ακυρώνει τις παραγγελίες του νέου της ηλεκτρικού μοντέλου -Για ποιον λόγο;

Hyundai Ioniq 5

Στην απροειδοποίητη ακύρωση των παραγγελιών που έχει δεχθεί για το ηλεκτροκίνητο Ioniq 5 προχωρά η Hyundai στην Ευρώπη, αναγκάζοντας τους υποψήφιους πελάτες της να αποκτήσουν την αναβαθμισμένη και ακριβότερη εκδοχή του.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Hyundai να ακυρώσει τις παραγγελίες που είχε δεχθεί μέχρι σήμερα για το πολυδιαφημισμένο ηλεκτροκίνητο μοντέλο Ioniq 5.

Οι πρώτες αναφορές έρχονται από πελάτες της κορεατικής φίρμας στην Κύπρο και την Πολωνία, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι δεν πρόκειται να παραλάβουν το αυτοκίνητο το οποίο είχαν παραγγείλει και είναι πλέον αναγκασμένοι να εκκινήσουν εκ νέου τη διαδικασία ώστε να αποκτήσουν την αναβαθμισμένη και ακριβότερη εκδοχή του Ioniq 5.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hyundai Ioniq 5

Οι λόγοι που οδήγησαν τη Hyundai στην απόφαση να ακυρώσει τις παραγγελίες που είχε δεχθεί για το Ioniq 5 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ούτε φυσικά έχουν αποκαλυφθεί ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις που πρόκειται να δεχθεί το ηλεκτροκίνητο crossover το 2023.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να περιμένουν ακόμα αρκετούς μήνες για το Hyundai Ioniq 5 αλλά και να καταβάλλουν τη χρηματικά διαφορά που θα προκύψει ανάμεσα στην υπάρχουσα και την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου.

Hyundai Ioniq 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hyundai Ioniq 5 δεν έχει λανσαριστεί στην ελληνική αγορά, σε αντίθεση με το «αδερφό» KIA EV6, το οποίο έχει ήδη πατήσει επί ελληνικού παρά το γεγονός ότι το ντεμπούτο το ακολούθησε χρονικά.

Πηγή: auto-swiat

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ