Η Fiat στην έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση - Electromobility 2023

FIAT 500e 1

H Fiat δίνει το παρών στην έκθεση «Αυτοκίνηση - Electromobility 2023», ξεδιπλώνοντας την γκάμα των μοντέλων της μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Η μακρά παράδοση της FIAT στα μικρά αυτοκίνητα συνεχίζεται με συνέπεια και αυτό θα το αντιληφθούν όλοι όσοι επισκεφθούν την έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ-ELECTROMΟBILITY 2023» από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Στον χώρο του Κλειστού Γηπέδου Παλαιού Φαλήρου (πρώην ΤΑΕ KWON DO) εκτίθεται ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων πόλης της μάρκας, η οποία αποτελείται από τρία μοντέλα με κοινό παρονομαστή όχι μόνο το μοναδικό στιλ αλλά και τον εξηλεκτρισμό.

Το αμιγώς ηλεκτρικό 500e συνδυάζει το αυθεντικό στιλ του κλασικού μοντέλου με την κορυφαία τεχνολογία ενός ηλεκτρικού συστήματος με κινητήρα 118 PS και μπαταρία 42 kWh. Η χωρητικότητα αυτή αρκεί για έως 320 km με μια φόρτιση σε μικτές συνθήκες, ενώ η φόρτιση από το 20-80% διαρκεί μόλις 35 λεπτά. Μάλιστα, με μόνο πέντε λεπτά στην πρίζα η ακτίνα δράσης διευρύνεται κατά 50 km.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 500 Hybrid έχει πλέον εδραιωθεί ως ένα εμβληματικό αυτοκίνητο πόλης που ομορφαίνει την καθημερινότητα και με το ήπια υβριδικό σύστημά του φροντίζει για μέγιστη ευκολία οδήγησης και ελάχιστη κατανάλωση βενζίνης.

Το ίδιο σύστημα Hybrid με κινητήρα 1,0 lt και 70 PS χρησιμοποιεί το θρυλικό Panda, που όπως πάντα είναι ένα πολυτάλαντο μικρό με στοιχεία από μεγαλύτερα αυτοκίνητα, προκειμένου να ανταποκρίνεται σε πολλούς ρόλους με άνεση.

Τα μικρά FIAT θα σας περιμένουν στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ-ELECTROMOBILITY 2023 τις καθημερινές από τις 15.00 έως τις 21.00 ενώ τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 10.00 έως και τις 21.00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ