Η Fiat ετοιμάζει δύο εκπλήξεις για το Παρίσι -Ποιο θα είναι το μικρό Panda των 10.000 ευρώ

Fiat Grande Panda Abarth

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία σκοπεύει να τραβήξει τα βλέμματα στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, έχοντας δύο νέα μοντέλα στο περίπτερό της.

Η Fiat έχει ανακοινώσει αυτή τη διπλή «επίσημη πρώτη», ωστόσο δεν έχει δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Υπάρχει όμως έντονη φημολογία πως το ένα από τα δύο πρωτότυπα, θα μπορούσε να αποτελεί προάγγελο της ηλεκτρικής Pandina, που αναμένεται το 2028.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το εν λόγω μοντέλο θα είναι ένα μικρό όχημα πόλης, που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα E-Car της Stellantis, μέσω του οποίου ο όμιλος σκοπεύει να προσφέρει οικονομικότερα μοντέλα με μπαταρία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρότι ακόμα δεν υπάρχουν teasers από πλευράς Fiat, οι ψηφιακές απεικονίσεις του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva, δίνει πιθανώς μία ματιά στο τι μπορούμε να περιμένουμε.

Όσο για το δεύτερο πρωτότυπο που θα αποκαλυφθεί, εκεί δεν υπάρχουν διαρροές, θα πρέπει να περιμένουμε τα… επίσημα.

Στο περίπτερο της Fiat στην έκθεση της «Πόλης του Φωτός», θα είναι ακόμα τα νέα Fiat Grizzly και Grizzly Fastback, καθώς επίσης και τα Grande Panda, 500, 600, Topolino και Tris, συγκεντρώνοντας αυτοκίνητα και προτάσεις αστικής μετακίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ