Η Ferrari αποκαλύπτει τον… ήχο του πρώτου SUV στην ιστορία της (Video)

Ferrari Purosangue teaser

Ενόψει της επίσημης πρεμιέρας του στις 13 Σεπτεμβρίου, η Ferrari έδωσε στο φως της δημοσιότητας το ηχητικό αποτύπωμα του πρώτου SUV στην ιστορία της.

Μας χωρίζουν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την παγκόσμια πρεμιέρα του πρώτου SUV στην ιστορία της Ferrari και η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια, προχωρώντας στην αποκάλυψη της ηχητικής ταυτότητας της πολυδιαφημισμένης Purosangue.

Στο σύντομο video που ακολουθεί μπορούμε να ακούσουμε για πρώτη φορά τον κινητήρα του ιταλικού SUV, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι δωδεκακύλινδρος.

Το σύστημα μετάδοσης θα αποτελείται από ένα ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το κεντρικό διαφορικό το οποίο θα «μοιράζει» τη διαθέσιμη ισχύ ανάμεσα στον μπροστινό και τον πίσω άξονα, ενώ ανάμεσα στις προδιαγραφές του ιταλικού SUV θα περιλαμβάνεται και η αερανάρτηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παραγωγή της Purosangue θα είναι περιορισμένη, καθώς η Ferrari δεν θέλει οι πωλήσεις του πρώτου SUV της ιστορίας της να υπερβούν το 20% του συνόλου.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί αν η δωδεκακύλινδρη έκδοση θα είναι η μοναδική στην γκάμα της ιταλικού SUV ή αν θα υπάρξουν στο μέλλον και εξηλεκτρισμένα σύνολα μικρότερου κυβισμού.

Όπως και να έχει, το μυστήριο γύρω από τη Ferrari Purosangue  θα λυθεί στις 13 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ