Χάλασε το αυτοκίνητό σου; Αυτή η αυτοκινητοβιομηχανία θα σε αποζημιώνει

Η αυτοκινητοβιομηχανία VinFast

Η βιετναμέζικη VinFast ανοίγει τα φτερά της σε διάφορες αγορές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης, και όπως είναι λογικό θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του υποψήφιου αγοραστικού κοινού.

Πέρα από τις ανταγωνιστικές τιμές που διαθέτουν όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που έχει στην γκάμα της, αποφάσισε να ακολουθήσει και μια επιθετική εμπορική πολιτική στο τομέα του After Sales, ύστερα από τις σκληρές κριτικές που δέχθηκε σε ορισμένες αγορές για την ποιότητα των μοντέλων της.

VinFast VF6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η VinFast ανακοίνωσε μια νέα ειδική εμπορική πολιτική με στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και την εμπιστοσύνη των υποψήφιων πελατών που είναι ακόμα διστακτικοί.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε για τις αγορές της Β. Αμερικής (Η.Π.Α. και Καναδάς), και φυσικά του Βιετνάμ, να «αποζημιώνει» του ιδιοκτήτες σε περίπτωση που το αυτοκίνητο πάθει κάποια βλάβη.

Όπως συμβαίνει με κάθε τέτοια εμπορική πολιτική, υπάρχουν όρια και μερικά μικρά γράμματα που συνοδεύουν αυτή τη προσφορά. Σε περίπτωση που ένα μοντέλο της εταιρείας αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ποιότητας, ο οδηγός του θα αποζημιωθεί με τουλάχιστον 300 ευρώ.

VinFast VF8

Αναλυτικότερα, η VinFast έχει χωρίσει το ύψος της αποζημίωσης σε τρία επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο η αποζημίωση κυμαίνεται γύρω από τα 100 ευρώ και αφορά πρόβλημα που ενοχλεί τον ιδιοκτήτη, αλλά δεν επηρεάζει τη χρήση του αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δεύτερο επίπεδο αφορά πρόβλημα που αναγκάζει το όχημα να μείνει ακινητοποιημένο, με το ύψος της αποζημίωσης να φτάνει τα 300 ευρώ. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνεται και υπηρεσία οδικής βοήθειας για την διευκόλυνση του πελάτη.

VinFast VF9

Το επίπεδο τρία αφορά επισκευή προβλήματος που διαρκεί περισσότερες από τρεις μέρες, και δίνει το δικαίωμα στους πελάτες να λάβουν επιπλέον αποζημίωση 100 ευρώ για κάθε ημέρα (ξεκινώντας από την τέταρτη) που παραμένει στο συνεργείο για εργασίες.

Η νέα εμπορική πολιτική είναι ήδη σε ισχύ στις Η.Π.Α., τον Καναδά και το Βιετνάμ, και σύντομα θα την δούμε να εμπλουτίζει αυτές των μοντέλων που πωλούνται στην Ευρώπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ