Η DS παρουσιάζει τα μοναδικά DS 4 και DS 7 Esprit de Voyage

DS Esprit de Voyage

Εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική, η νέα έκδοση Esprit de Voyage των DS 4 και DS 7 καθιστά ακόμη πιο μοναδικά τα premium γαλλικά μοντέλα.

Οι εκδόσεις Esprit de Voyage των DS 4 και DS 7 είναι οι πρώτες της νέας DS Collection, μιας καινούργιας προσέγγισης δημιουργίας από τη γαλλική μάρκα, μέσω της οποίας παρουσιάζονται ξεχωριστές εκδόσεις βασισμένες πάνω στα μοντέλα της.

Στην περίπτωση του DS 4 Esprit de Voyage, oι μοναδικές λεπτομέρειες αφορούν αρχικά στο αμάξωμά του, όπου συναντούμε μαύρες επενδύσεις στα φώτα, τη μάσκα και τα περιμετρικά των παραθύρων, επίσης επιπλέον χρώμιο στην εμπρόσθια γρίλια, αλλά και ειδικής σχεδίασης 19 ιντσών ζάντες σε ένα νέο ματ ανθρακί-γκρι χρώμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
DS Esprit de Voyage

Ξεχωριστή πινελιά αποτελεί το μοτίβο των μαύρων εξωτερικών καθρεπτών, όπου απεικονίζει μια διαφορετική προσέγγιση του χάρτη της Ευρώπης, η οποία δίνει έμφαση στην παρουσία του Παρισιού, της πόλης καταγωγής της DS και του σχεδιαστικού κέντρου της DS.

Στο εσωτερικό, διακρίνουμε τους νέους χρωματισμούς και φωτισμό, τα δερμάτινα καθίσματα σε γκρι απόχρωση, αλλά και τη χρήση δέρματος Nappa στο ταμπλό. Και εδώ κάνει την εμφάνισή του το χαρακτηριστικό μοτίβο-χάρτης, που το συναντούμε στο δεξί άκρο του κεντρικού «φιλέτου» του ταμπλό.

DS Esprit de Voyage
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον των παραπάνω, η νέα έκδοση μπορεί να παραγγελθεί σε 6 διαφορετικά χρώματα, που συνδυάζονται με μαύρη οροφή, ενώ ο εξοπλισμός διαθέτει μια σειρά από ξεχωριστά στοιχεία όπως είναι το DS Extended Head up Display, τα φώτα DS Matrix LED, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, θερμαινόμενα και ψυχώμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ, καθώς και πολλά άλλα.

Η νέα έκδοση του DS 4 συνδυάζεται με τους κινητήρες 1,2 PureTech 130 PS βενζίνη, 1,5 diesel 130 PS diesel, αλλά και με την plug-in υβριδική επιλογή των 225 ίππων του μοντέλου.

DS Esprit de Voyage

Στην περίπτωση του μεγαλύτερου DS 7 Esprit de Voyage, εδώ ως βάση πάρθηκε η έκδοση Rivoli, όπου στο εσωτερικό τους έχουν προστεθεί ειδικά ανοιχτόχρωμα δέρματα, Nappa στο ταμπλό, καθώς και ο ίδιος χαρακτηριστικός χάρτης που συναντούμε και στο DS 4.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντίστοιχες με το DS 4 Esprit de Voyage είναι και οι επεμβάσεις στο αμάξωμα (μαύρες λεπτομέρειες, νέο pattern στους καθρέπτες και χρώμιο), ενώ υπάρχουν ειδικές για την έκδοση ζάντες 19 ιντσών. Ο εξοπλισμός είναι υπέρ-πλήρης και τα διαθέσιμα χρώματα του αμαξώματος 6 διαφορετικά.

DS Esprit de Voyage

Ολοκληρώνοντας με τους κινητήρες του, το νέο DS 7 Eprit de Voyage συνδυάζεται με τον 1,5 BlueHDi diesel των 130 ίππων, καθώς και τις δύο plug-in hybrid εκδόσεις E-Tense των 225 και 300 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ