Η αστυνομία του κατέσχεσε το αυτοκίνητο γιατί έκανε drift στο δρόμο (video)

Hooning

Στην Αυστραλία η αστυνομία δεν παίζει – πράγμα που διαπίστωσε ιδιοκτήτης-οδηγός ενός Nissan Silvia που επιδόθηκε στο να καίει λάστιχο σε δημόσιους δρόμους. Δεν πήρε απλά κλήση αλλά έχασε το αυτοκίνητό του!

Το συμβάν διαδραματίστηκε στην πόλη Καλούντρα, που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας, λίγο βορειότερα του Μπρισμπέιν. Ένας 39χρονος κάτοχος ενός S15, προφανώς δεν μπορούσε να κρατηθεί και αντί να πάει σε κάποια πίστα για να κάνει προπόνηση στο drifting, θεώρησε σωστό να το κάνει σε δημόσιους δρόμους, μέρα μεσημέρι.

Τα κόλπα του καταγράφηκαν από τους γείτονές του παρότι δεν έδειξαν να ενοχλούνται από το θέαμα, ανέβασαν τα video σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αυτό έφερε εξελίξεις που στα δικά μας μέρη αποτελούν επιστημονική φαντασία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βλέπετε όταν η τροχαία της «Ηλιόλουστης Ακτής» ενημερώθηκε για τι είχε συμβεί, εκτέλεσε ένταλμα έρευνας και εντόπισε τον κάτοχο του αυτοκινήτου. Τι έκαναν; Προχώρησαν στην κατάσχεση του οχήματος και απήγγειλαν κατηγορίες στον κάτοχό του.

Συγκεκριμένα για επικίνδυνη οδήγηση και «εσκεμμένη ζημία» στο οδόστρωμα, καθώς τα σημάδια από τα ελαστικά που «έκαψε», ήταν ακόμα εκεί! Τον Νοέμβριο θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για να απολογηθεί.

Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή της νέας νομοθεσίας που ψηφίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και ισχύει για την περιοχή, σύμφωνα με την οποία ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε παρενόχληση προκύψει από αυτό, εκτός κι αν αποδείξει πως δεν οδηγούσε αυτός τη στιγμή της παράβασης.

Δείτε περισσότερα στο video που μοιράστηκε το carscoops.com:

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ