Νέες επετειακές Mercedes-AMG A 35 και CLA 35 Edition 55

mercedes-amg A45 s

Το πάρτι της AMG για τα 55 χρόνια της ιστορίας της συνεχίζεται με δύο ακόμα ειδικές εκδόσεις, αυτή τη φορά των συμπαγών Mercedes Α35 και CLA 35.

Η εορταστική έκδοση Edition 55 εμπλούτισε για πρώτη φορά, πριν από λίγες εβδομάδες, το σκληροτράχημο off-roader επιδόσεων G 63 της Mercedes-Benz, και τώρα ήρθε η σειρά των δύο μικρότερων αυτοκινήτων της εταιρείας της Στουτγάρδης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Affalterbach δημιούργησε τις Mercedes-AMG A 35 και CLA 35 Edition 55 προσθέτοντάς τους ένα πολύ πλούσιο πακέτο έξτρα εξοπλισμού, έναντι πενταψήφιου ποσού. Το πακέτο αυτό ξεκινά με τις αεροδυναμικές προσθήκες, από τη μπροστινή ποδιά και πτέρυγα (splitter) μέχρι τη μεγαλύτερη πίσω πτέρυγα, τους αεραγωγούς στις άκρες του πίσω προφυλακτήρα και το νέο διαχύτη.

Το αποκαλούμενο Night Package προσθέτει μια σειρά από λεπτομέρειες του αμαξώματος σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα πτερύγια του ρύγχος στον προφυλακτήρα, οι πτέρυγες, τα πλαίσια των παραθύρων και τα καλύμματα των καθρεπτών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο απολήξεις της εξάτμισης είναι χρωμιωμένες με μαύρο περίβλημα, τα τζάμια είναι φιμέ, ενώ στο κάτω μέρος των πλευρικών θυρών έχει τοποθετηθεί το ειδικό αυτοκόλλητο της Edition 55 με το έμβλημα της AMG. Οι εξειδιεκυμένες αυτές εκδόσεις διατίθενται σε μαύρο ή λευκό χρώμα, με ματ ζάντες στο χρώμα του τιτανίου, διάστασης 19 ιντσών.

Όσο για το εσωτερικό των εκδόσεων αυτών, εκεί κυριαρχεί το φανταχτερό κόκκινο χρώμα που καλύπτει πολύ μεγάλες επιφάνειες των καθισμάτων και των καλυμμάτων των θυρών. Το σπορ τιμόνι της AMG, με επένδυση μικροϊνών, έχει στο επίπεδο κάτω μέρος του επίσης το έμβλημα της Edition 55, αλλά και στην κορυφή του μαύρη λωρίδα του σημείου ευθυγράμμισης. Το logo Edition 55 είναι ραμμένο, επίσης με κόκκινο χρώμα, στα πατάκια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ειδικές αυτές εκδόσεις των Mercedes-AMG A 35 και CLA 35 (sedan και shooting brake) διατίθενται στη Γερμανία ήδη, και μέχρι το Νοέμβριο αυτής της επειτειακής χρονιάς της εταιρείας του Affalterbach, με έξτρα κόστος 12.614 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ