Ποιες εταιρείες θα χρεoκοπήσουν σύμφωνα με τον Elon Musk;

Elon Musk Tesla 1

Για μία ακόμη φορά, ο Elon Musk δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει τις δικές του προβλέψεις για το μέλλον των υπόλοιπων κατασκευαστών το οποίο και θεωρεί δυσοίωνο.

Ο Elon Musk έχει αναμφίβολα τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό το κατάφερε και πάλι το αφεντικό της Tesla σχολιάζοντας το μέλλον των ανταγωνιστών της εταιρείας του.

Με αφορμή ένα σχόλιο χρήστη του Twitter στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει πλέον στον Musk, ο Νοτιοαφρικανός με την αμερικάνικη υπηκοότητα βρήκε το κατάλληλο έδαφος για να βάλλει ξανά κατά των αντιπάλων του.

Συγκεκριμένα ο χρήστης του Twitter που προφανώς τάσσεται υπέρ της Tesla σχολίασε στο Twitter πως «Όλοι εστιάζουν στην Tesla, ενώ οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους κατασκευαστές βρίσκονται στο κατώφλι της χρεωκοπίας.»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Musk, ο οποίος έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τον τρόπο που διαχειρίζεται την Twitter από τότε που την εξαγόρασε, έδειξε να συμφωνεί με το παραπάνω, προβλέποντας μάλιστα στο δικό του σχόλιο, ότι το τέλος για κάποιους από αυτούς είναι ακόμη πιο κοντά από όσο συνειδητοποιούν.

Ο Musk, που δέχεται έντονη κριτική από τους μεγαλομετόχους της Tesla, κάποιοι από τους οποίους εκφράζουν πλέον ανοιχτά την άποψή τους ότι πρέπει να παραιτηθεί από το ρόλο του διευθύνοντα συμβούλου της αμερικάνικης εταιρείας, δεν κατονόμασε τους κατασκευαστές που πιστεύει ότι θα χρεοκοπήσουν σύντομα.

Οι άμεσοι ανταγωνιστές, πάντως, της Tesla, τους οποίους ο Musk θεωρεί ότι δεν θα έχουν μέλλον είναι η Lucid και η Rivian, αν και το σχόλιο του αφορούσε και τους παραδοσιακούς κατασκευαστές. Ειδικά ωστόσο για την Lucid, ο Musk εξέφρασε για μία ακόμη φορά την άποψή του ότι δεν θα ειναι ανάμεσά μας για πολύ ακόμη, στις αρχές του Δεκέμβρη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε γενικές γραμμές ο Musk δεν έχει εκφραστεί μέχρι σήμερα με κολακευτικά σχόλια για τους ανταγωνιστές του, με μόνη ίσως εξαίρεση την Ford για την δημιουργία της Mustang Mach-E.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ