5 μήνες χωρίς δίπλωμα επειδή οδηγούσε με 243 χλμ./ώρα και δεν φορούσε ζώνη

Ρουμάνος οδηγός

Όλα λάθος τα έκανε οδηγός στη Ρουμανία, ο οποίος όχι μόνο είχε αναπτύξει την πέρα από κάθε αμφιβολία υπερβολική ταχύτητα των 243 χλμ./ώρα ενώ ταυτόχρονα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και μετέφερε παιδιά χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας.

Ακριβά πλήρωσε την απερισκεψία του ένας Ρουμάνος οδηγός, ο οποίος παραβίασε τον… μισό Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ενώ ταξίδευε με δύο ανήλικα στο αυτοκίνητο.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε από στις Αστυνομικές Αρχές της Ρουμανίας να ταξιδεύει με την απαγορευτική ταχύτητα των 243 χλμ./ώρα, όταν το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο στο συγκεκριμένο σημείο ήταν τα 130 χλμ./ώρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο οδηγός απέτυχε να ακολουθήσει τις υποδείξεις των αρχών με αποτέλεσμα να ακινητοποιήσει το όχημά του 16 χιλιόμετρα από το σημείο στο οποίο βεβαιώθηκε η παράβαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ρουμάνος οδηγός

Η ιστορία όμως έχει και συνέχεια, μιας και κατά τον έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο Ρουμάνος οδηγός δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ τα παιδιά τα οποία μετέφερε στο αυτοκίνητο δεν βρίσκονταν τοποθετημένα σε παιδικά καθίσματα.

Όπως ήταν φυσικό, ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ τα αποτελέσματα του οποίου ήταν αρνητικά, ακόμα και έτσι ωστόσο δεν γλίτωσε την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για 150 ημέρες και το βαρύ πρόστιμο των 713 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ