Το Honda ZR-V ετοιμάζεται για απόβαση στην Ευρώπη

honda_zr-v_e-hev_74

Το ZR-V θα είναι ένα από τρία SUV που θα λανσάρει η Honda στην Ευρώπη το 2023.

Η Honda ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του SUV ZR-V στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να μεγαλώσει την γκάμα της στην γηραιά ήπειρο. Το νέο μοντέλο, που ήδη διατίθεται στις αγορές της Κίνας και των Η.Π.Α., αργότερα και της Ιαπωνίας, τοποθετείται από πλευράς διαστάσεων ανάμεσα στο compact HR-V και το μεσαίο CR-V.

Honda ZR-V 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο ZR-V διατίθεται στις Η.Π.Α. με το υβριδικό σύστημα κίνησης του Civic που αποτελείται από 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτρομοτέρ, προσφέροντας καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Στην αγορά της Ιαπωνίας θα διαθέτει και σύστημα τετρακίνησης, καθώς και ολόκληρη την ομπρέλα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Το νέο μοντέλο θα είναι ένα από τα τρία SUV που θα λανσάρει η Honda στην Ευρώπη το επόμενο έτος, σε μια προσπάθεια να ξαναχτίσει το μερίδιο αγοράς που είχε στην περιοχή.

Honda ZR-V 3

Από την άλλη, το μεγαλύτερο CR-V θα αντικατασταθεί από μία εντελώς νέα γενιά που θα φέρει και plug-in hybrid σύστημα κίνησης. Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που η Honda θα προσφέρει στην ήπειρό μας μοντέλο με αυτή την τεχνολογία.

Η ιαπωνική φίρμα θα ξεκινήσει επίσης τις πωλήσεις του πλήρως ηλεκτρικού SUV e:Ny1, σε μια προσπάθεια να κοντράρει τα αντίστοιχα ηλεκτρικά μοντέλα της compact κατηγορίας. Προς το παρόν, η Honda δεν έχει παρουσιάσει φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου, ενώ θα είναι και το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο στην γκάμα της εταιρείες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για το νέο υβριδικό ZR-V ευρωπαϊκών προδιαγραφών θα μάθουμε μέσα στον Δεκέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι.

Honda ZR-V 4

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ