Αυτός είναι ο δρόμος της Ελλάδας που μάγεψε ολόκληρο τον πλανήτη -Πού βρίσκεται

Δρόμος viral

Ένα παραμυθένιο σκηνικό πρόκειται να ζήσει κανείς ταξιδεύοντας στην Φλώρινα και ακολουθώντας το χιονοσκέπαστο «μονοπάτι» που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι, σε υψόμετρο περίπου 1.650 μέτρων.

Μπορεί η Ελλάδα να μην διακρίνεται για την ποιότητα του οδικού δικτύου της, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για τη φυσική της ομορφιά, την οποία μπορεί κανείς να απολαύσει και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Μιλώντας, βέβαια, για τον δρόμο που συνδέει το χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι με τον πολιτισμό, το μυαλό μας ταξιδεύει αυτομάτως σε ονειρικό, χειμερινό σκηνικό και όχι στο περίφημο ελληνικό καλοκαίρι το οποίο έχει ούτως ή άλλως αναγνωριστεί διεθνώς για την αξία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δρόμος που θάμπωσε ολόκληρο τον πλανήτη και έγινε παγκόσμιο viral ξεχωρίζει για το φυσικό κάλλος του, προσφέροντας στον περιηγητή εικόνες σπάνιας ομορφιάς.

Εικόνες που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ταξιδιωτικός φωτογράφος Στέφανος Αντιμάντο, αναγκάζοντας ολόκληρο τον πλανήτη να υποκλιθεί στο χιονοσκέπαστο μονοπάτι που συνδέει τη Φλώρινα με το χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι και κάθε χειμώνα καλύπτεται με ένα εντυπωσιακό λευκό πέπλο, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά σε κάποιο δυσπρόσιτο πέρασμα των Άλπεων.

Το video των 11 δευτερολέπτων που ακολουθεί και δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Στέφανου Αντιμάντο στο Instagram κόβει την ανάσα, αναδεικνύοντας μια άλλη πτυχή της χώρα μας, οι οποία εξακολουθεί να κρύβει σπάνιους και ανεξερεύνητους τουριστικούς προορισμούς.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ