Χάος στην Αττική Οδό – Καμία ενημέρωση για τους εγκλωβισμένους – Τελειώνουν τα καύσιμα στα αυτοκίνητα

Αττική οδός

Το χάος στην Αττική Οδό συνεχίζεται, αφού τα αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα, με τους οδηγούς τους να ανησυχούν για την ίδια την επιβίωσή τους!

Χιλιάδες αυτοκίνητα παραμένουν αυτή την ώρα εγκλωβισμένα μέσα στην Αττική Οδό, χωρίς να υπάρξει καμία ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών στο carandmotor.gr, δεν έχει εμφανιστεί κανένας υπεύθυνος για να τους ενημερώσει το τι θα συμβεί.

Οι περισσότεροι από αυτούς συμπληρώνουν ήδη σχεδόν 6 ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους και με την χιονόπτωση να συνεχίζεται, χωρίς να έχουν φαγητό ή νερό, ενώ πολλοί ανησυχούν και για τη θέρμανση, μιας και μετά από τόσες ώρες τα καύσιμα σιγά-σιγά τελειώνουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης: Εκατοντάδες οι εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό – Νέες εικόνες

Τι έκανε όμως η Αττική Οδός για το αποτρέψει όλο αυτό; Με βάση πάντα τις μαρτυρίες των οδηγών, ακόμη και όταν η ουρά με τα σταματημένα αυτοκίνητα είχε φθάσει μέχρι την Κάντζα στο ρεύμα προς Αθήνα, στα διόδια οι οδηγοί δεν είχαν καμία ενημέρωση ότι η Αττική Οδός ήταν πρακτικά κλειστή!

Ευελπιστούμε σύντομα να υπάρξει λύση και να βρεθεί τρόπος για να βγουν τα αυτοκίνητα από την Αττική Οδό, αφού εάν πέσει η νύχτα, ο παγετός θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την όλη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ