Χαμός στην Αργεντινή: Έκλεψαν τους τροχούς από αυτοκίνητα οπαδών στους πανηγυρισμούς για το Παγκόσμιο Κύπελλο

klopes troxon argentini

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε δεκάδες εκστασιασμένους οπαδούς της Αργεντινής όταν επέστρεψαν στα αυτοκίνητά τους.

Παροξυσμός επικράτησε τις τελευταίες ώρες στο Μπουένος Άιρες με περίπου 4 εκατ. Αργεντινούς να βγαίνουν στους δρόμους προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τους θριαμβευτές του Κατάρ την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Για πολλούς οπαδούς της Αργεντινής, ωστόσο, οι πανηγυρισμοί εξελίχθηκαν σε εφιάλτη μιας και είδαν ότι από τα αυτοκίνητά τους έλειπαν κάποια βασικά… εξαρτήματα.

Ειδικότερα, πολλοί εκστασιασμένοι φίλοι της Albiceleste στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους στην πόλη Ezeiza στην ευρύτερη περιοχή του Μπουένος Άιρες προκειμένου να κατευθυνθούν πεζή στον τόπο των εορτασμών.

Όσο, ωστόσο, οι οπαδοί γιόρταζαν μαζί με τους πρωταθλητές κόσμου, κάποιες συμμορίες βρήκαν πρόσφορο έδαφος προκειμένου να αφαιρέσουν τους τροχούς από δεκάδες αυτοκίνητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενδεικτικές είναι κάποιες εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν τα «απογυμνωμένα» από ζαντολάχιστα αυτοκίνητα. Μόλις οι οπαδοί διαπίστωσαν κατά την επιστροφή τους στα αυτοκίνητα ότι οι τροχοί έλαμπαν δια της απουσίας τους φυσικά απογοητεύτηκαν ενώ εξέφρασαν την απορία τους για το πώς είναι δυνατόν κάποιοι να εκμεταλλευτούν με αυτό τον τρόπο αυτή τη σπουδαία ημέρα χαράς και εορτασμών.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς δεν έλειψαν και κάποια άλλα απρόοπτα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την προσγείωση ενός Αργεντινού στην άσφαλτο όταν έκανε ελεύθερη πτώση από γέφυρα στην προσπάθειά του να γίνει «ένα» με τους αστέρες της Albiceleste οι οποίοι έκαναν τον γύρο του θριάμβου πάνω στην οροφή ενός λεωφορείου.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ