Χαλάζι καταστρέφει ολοκληρωτικά αυτοκίνητο –Τα βίντεο που σοκάρουν

Tesla Model χαλάζι

Το χαλάζι συχνά-πυκνά δημιουργεί προβλήματα στα αυτοκίνητά μας, όμως σε αυτό το Tesla πάνω στο οποίο έπεσε πολύ χοντρό χαλάζι, μάλλον το πρόβλημα που δημιούργησε είναι μη αναστρέψιμο…

Όλα συνέβησαν στον Καναδά και σε εθνικό δρόμο της επαρχίας της Alberta όταν μια σφοδρή θύελλα που έπληξε την περιοχή την 1η Αυγούστου, είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν πάνω από 70 αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο.

Η διάρκεια της θύελλας ήταν 10 λεπτά και σύμφωνα με τους οδηγούς, το χαλάζι που τη συνόδεψε ήταν τόσο μεγάλο (σε μέγεθος μπάλας του τέννις ή ακόμη και γκρέιπφρουτ όπως ανέφεραν οι οδηγοί), ώστε κατέστρεψε τα τζάμια και το αμάξωμα των αυτοκινήτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικά είναι τα 3 βίντεο που ανάρτησε στο youtube ένας από τους οδηγούς, ο Ross Osbourne, ο οποίος βρέθηκε ακινητοποιημένος μέσα στο Tesla Model 3 του.

Όπως μπορούμε να δούμε, στο πρώτο από αυτά το χαλάζι σπάει το παρμπρίζ και τη γυάλινη οροφή του Model 3, ρίχνοντας κομμάτια γυαλιού στο εσωτερικό. Στο δεύτερο, ο οδηγός κάθεται στο πίσω κάθισμα για να προστατευθεί, ενώ νερό μπαίνει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου από τις τρύπες που δημιούργησε το χαλάζι στη γυάλινη οροφή.

Στο τρίτο βίντεο, το αμάξωμα του αυτοκινήτου φαίνεται να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές που θα στοιχίσουν χιλιάδες δολάρια για να φτιαχτούν από τον ιδιοκτήτη, εάν δεν το έχει ασφαλίσει για καταστροφές από φυσικά φαινόμενα….

Δείτε τα βίντεο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ