Έτσι θα είναι οι νέοι σταθμοί της Tesla -Με εστιατόρια, κινηματογράφους και 32 φορτιστές

Tesla diner

Έναν σταθμό που παραπέμπει στα drive-in εστιατόρια με σινεμά της δεκαετίας του 1950 ετοιμάζει η Tesla, ώστε το σημείο φόρτισης των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων να γίνει ένας σταθμός ψυχαγωγίας.

Η νέα αυτή καινοτομία της Tesla έλαβε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από την πόλη του Λος Άντζελες στις ΗΠΑ, και η εταιρεία της Καλιφόρνια φιλοδοξεί να την κατασκευάσει στη λεωφόρο Santa Monica Boulevard.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα φτιάξουμε ένα drive-in της παλιάς σχολής, με roller-skates και ένα rock εστιατόριο σε μία από τις εγκαταστάσεις των Tesla Supercharger στο LA» είχε πει ο ίδιος ο Elon Musk όταν ανέφερε για πρώτη φορά δημόσια αυτή την ιδέα, το 2018.

Έπειτα, ο ισχυρός άνδρας της Tesla την επανέλαβε και στη φετινή συνάντηση με τους επενδυτές της εταιρείας, δημοσιεύοντας μια ψηφιακή φωτογραφία της εμφάνισης που θα έχει η εγκατάσταση. Η Tesla είχε καταθέσει τα αρχιτεκτονικά σχέδια στην πολεοδομία της Λος Άντζελες το 2022, και έλαβε την τελική έγκρισή τους.

Οι ψηφιακές εικόνες και τα σχέδια δείχνουν ότι πρόκειται για μια διόροφη κατασκευή με δύο κινηματογραφικές οθόνες και συνολικά 32 θέσεις φόρτισης. Μάλιστα, όταν ανοίξει και επίσης τις πόρτες του το Tesla Diner, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους Superchargers του και οδηγοί που έχουν στην κατοχή τους ηλεκτρικό αυτοκίνητο διαφορετικής μάρκας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Superchargers της Tesla, άλλωστε, δεν έχουν τα προβλήματα αξιοπιστίας -από άποψη σταθερότητας και ταχύτητας παροχής ρεύματος- που αντιμετωπίζουν σταθμοί φόρτισης άλλων εταιρειών στις ΗΠΑ, συνεπώς η χρήση των πρώτων θα ωφελήσει τους κατόχους διαφορετικής μάρκας αυτοκινήτων.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα γίνουν τα εγκαίνια αυτού το νέο-ρετρό diner της Tesla στη μεγαλούπολης της Καλιφόρνιας. Σύμφωνα με τη Rebecca Tinucci, διευθύντρια του τμήματος υποδομών φόρτισης της Tesla, το diner αυτό είναι μέρος του πλάνου της εταιρείας να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες φόρτισης στους πελάτες της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ