H Citroen παρουσιάζει το ρετρό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο Type Holidays

Citroen Type Holidays

Προερχόμενο από το Citroen SpaceTourer, το Type Holidays  προσφέρει την άνεση και τις έξυπνες λειτουργίες που μπορεί κάποιος να βρει στα καλύτερα camper vans της αγοράς.

Η Citroen παρουσιάζει το Type Holidays στην έκθεση Caravan του Düsseldorf, μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις στον κόσμο για πολυτελή οχήματα αναψυχής. Το όχημα αυτό συνδυάζει χαρακτηριστικά από το εμβληματικό Citroen Type H και το πιο σύγχρονο SpaceTourer, έχοντας ως αποτέλεσμα μια διάταξη εσωτερικού που σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο της Citroen. Η Citroen πάντα εμπνέεται από την ιδέα της ελευθερίας και της κοινής χρήσης και έτσι ήταν φυσικό να ενισχύσει τη δέσμευσή της σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, εκμεταλλευόμενη τα χαρακτηριστικά του SpaceTourer.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Citroen Type Holidays

Θέλοντας να επιδείξει αυτήν την κληρονομιά, η Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε ένα SpaceTourer στη μορφή ενός Type H, βασισμένο στο έργο του Ιταλικού κατασκευαστή λεωφορείων Caselani. Ο συγκεκριμένος οίκος, που αποτελεί πιστό συνεργάτη της μάρκας,  έχει ήδη δημιουργήσει αρκετά αμαξώματα με "νεο-ρετρό" στιλ για τα μοντέλα της Citroen. Η ζωή με το van είναι ένας διαφορετικός τρόπος ταξιδιού. Με ένα όχημα όπως το  Type Holidays, που ξεχωρίζει πραγματικά από τα καθιερωμένα, κάθε ταξίδι μαζί του είναι μια πραγματική απόλαυση. Ο μοναδικός του σχεδιασμός, όπως και ο γκρι χρωματισμός του, αποτελούν μια ωδή στο θρυλικό Type H της Citroen, το διάσημο "Tube".

Citroen Type Holidays
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το όχημα αυτό, η Citroen στοχεύει  στην επέκταση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων στην ανερχόμενη αγορά των camper van και το Type Holidays προετοιμάζει το έδαφος για μια πιο ισχυρή δέσμευση από την μάρκα, μέσω μιας ολοκληρωμένης πρότασης, που θα είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο της Citroen.

Αυτή η επένδυση αποτελεί απάντηση στους  λάτρεις της ελευθερίας και της φύσης, εκείνους που θέλουν να ανοίξουν την πόρτα του camper van και να θαυμάσουν ένα υπέροχο τοπίο. Το Type Holidays μπορεί να κινηθεί σχεδόν παντού, έχει λιγότερο από 2 μέτρα ύψος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει σε πάρκινγκ (στην πόλη και στην παραλία) και να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, όλο τον χρόνο. Η συγκεκριμένη αγορά αντιπροσωπεύει σήμερα περίπου 90.000 νέα οχήματα κάθε χρόνο στην Ευρώπη, περισσότερα από το μισό των πωλήσεων αυτοκινήτων αναψυχής. Η συμβίωση με ένα van είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος ζωής μεταξύ των νεότερων ανθρώπων και προσφέρει απεριόριστη ελευθερία ταξιδιού, με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζεται ο σημερινός ταξιδιώτης, σε συνδυασμό με έναν ανταγωνιστικό προϋπολογισμό.

Citroen Type Holidays
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ταξίδια αναψυχής με van, οφείλουν την επιτυχία τους στην πρόοδο που έχει σημειωθεί στους τομείς διαρρύθμισης και άνεσης της συγκεκριμένης κατηγορίας οχημάτων. Με αυτό το όχημα, το κάμπινγκ είναι πλέον «στυλάτο»,  ακολουθώντας την τάση του "glamping". Το Type Holidays προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του SpaceTourer: ευρυχωρία, άνεση, ήσυχη λειτουργία, δύο κινούμενες πλευρικές πόρτες για εύκολη πρόσβαση και αερισμό, ανεξάρτητο ανοιγόμενο πίσω παράθυρο  και αρκετά ακόμα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν έως και σε  τέσσερα άτομα για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Η Citroen ανέθεσε τον εξοπλισμό του van σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους, τη Bravia Mobil. Αυτή η Σλοβενική εταιρεία τοποθέτησε  στο Citroen Type Holidays όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια ιδανική εμπειρία ταξιδιού, όπως:

•Δύο μπροστινά καθίσματα που περιστρέφονται προς τον χώρο ενδιαίτησης του οχήματος.

•Μια πλήρης κουζίνα (χώρος για μαγείρεμα, νεροχύτης, ψυγείο).

•Ένα αναδιπλούμενο τραπέζι για φαγητό ή εργασία και αρκετά ντουλάπια για την αποθήκευση αντικειμένων.

•Ένα σύστημα θέρμανσης της Webasto, για εξασφάλιση της βέλτιστης θερμοκρασίας εντός του οχήματος.

citroen type holidays
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την ρετρό εξωτερική εμφάνιση και το μοντέρνο εσωτερικό, το Citroen Type Holidays  είναι ο ιδανικός σύντροφος για μια κομψή απόδραση με απόλυτη ελευθερία, λανσάροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο της Citroen.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ