Γυναίκα παραβίασε 49 φορές το «κόκκινο» για λόγους… εκδίκησης

φωτεινός σηματοδότης

Έναν ξεχωριστό τρόπο για να εκδικηθεί τον άνθρωπο με τον οποίο διατηρούσε σχέση σκαρφίστηκε μια γυναίκα οδηγός από την Κίνα.

Σύμφωνα με τον κινεζικό Τύπο, η Lou θέλησε να τιμωρήσει τον άπιστο σύντροφό της, παίρνοντας τα κλειδιά του γερμανικού SUV το οποίο είχε στην κατοχή του και παραβίασε όχι έναν ή δύο ερυθρούς σηματοδότες αλλά 49 σε διάστημα μόλις δύο ημερών.

Εκτός της κατά συρροής παραβίασης του «κόκκινου», η Lou δέχθηκε και μία ακόμα κλήση για υπερβολική ταχύτητα, συμπληρώνοντας τον μαγικό αριθμό «50» σε δύο εικοσιτετράωρα.

Για κακή της τύχη, οι αστυνομικές αρχές έφτασαν πολύ γρήγορα στα ίχνη της αποκαλύπτοντας ότι ο παραβάτης δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αλλά η δυσαρεστημένη σύντροφός του.

Αν και δεν γνωρίζουμε το τι προβλέπει σε αυτές τις περιπτώσεις ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας στη μακρινή Κίνα, το πιθανότερο είναι ότι εκείνος που θα κληθεί να καταβάλλει τα πρόστιμα και να δεχθεί τις όποιες αστικές κυρώσεις θα είναι η Lou και όχι ο άπιστος και μάλλον άτυχος ιδιοκτήτης του γερμανικού SUV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

Πόσα και ποια supercars έχουν πωληθεί φέτος στην Ελλάδα;

Αυτά θα είναι τα νέα οχήματα του Ελληνικού Στρατού;

Honda Civic Type R «κόβεται» στη μέση (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ