Απίστευτη γκάφα αστυνομικών προκαλεί... αλυσιδωτές αντιδράσεις -Δείτε το video

Police domino crash 1

Δεν έφτανε στους αστυνομικούς το γεγονός ότι έπρεπε να επέμβουν σε συμβάν μία δύσκολη μέρα από πλευράς καιρικών συνθηκών, συνέβη και το αυτοκινητικό ντόμινο και «ολοκληρώθηκε» με τον πιο αστείο τρόπο.

Στην πόλη Pendleton του Oregon των Η.Π.Α. συνέβη ένα ασυνήθιστο γεγονός. Παρκαρισμένο σε έναν χιονισμένο λόφο με κάμποση κλίση, ένα περιπολικό της αστυνομίας άρχισε να γλιστράει προκαλώντας ντόμινο στο οποίο συμμετείχαν κάμποσα αυτοκίνητα ιδιωτών. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά το ερώτημα παραμένει: γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό;

Police domino crash 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο Pendleton του Oregon, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου η αστυνομία έλαβε κλήση για την δημιουργία πολλών ατυχημάτων μετά από μία ελαφριά χιονόπτωση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ένα περιπολικό Ford Explorer που ήταν σταθμευμένο στον παγωμένο και ολισθηρό λόφο, άρχισε να γλιστράει προς τα πίσω με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο τρέιλερ σκάφους που βρισκόταν πίσω του.

Η κακιά στιγμή δεν άργησε να έρθει, δημιουργώντας το φαινόμενο του ντόμινο. Το ένα αυτοκίνητο έπεφτε γλιστρώντας πάνω στο άλλο, μέχρι που τελικά η σειρά σταμάτησε στην παρακάτω διασταύρωση.

Police domino crash 2

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το πώς συνέβη το ατύχημα, είναι όλα καταγεγραμμένα στο παρακάτω βίντεο, προκαλείται απορία γιατί έγινε αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση.

Όλα τα στοιχεία πάντως δείχνουν ότι έφταιγαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι πιθανότατα δεν ενεργοποίησαν το χειρόφρενο και δεν έστριψαν σωστά τους τροχούς του σταθμευμένου περιπολικού για να μειώσουν τον κίνδυνο γλιστρήματος και να μην πέσουν στα ήδη σταθμευμένα αυτοκίνητα της γειτονιάς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ