Γερμανία: Θύμα της πλημμύρας και η Porsche (+video)

Porsche Γερμανία πλημμύρες 2021

Οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Γερμανία τις προηγούμενες ημέρες δεν χαρίστηκαν ούτε στην Porsche, όπως θα δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί.

Πρωτοφανείς είναι οι καταστροφές που έχουν προκληθεί επί γερμανικού εδάφους από τις πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα της προηγούμενες ημέρες με τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης να μετρά μέχρι στιγμής εκτός από υλικές ζημιές και 159 νεκρούς.

Από το μένος της φύσης δεν γλίτωσαν ούτε οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων με video που έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας να δείχνουν μόνο ένα μέρος της μεγάλης καταστροφής.

Στο video που ακολουθεί βλέπουμε μία από τις αντιπροσωπείες της Porsche να έχει πλημμυρίσει και πολλά νέα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας να βρίσκονται κάτω από το νερό, με το τελευταίο να φτάνει σχεδόν μέχρι λίγο κάτω από τα παράθυρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τουλάχιστον τρεις 911 τελευταίας γενιάς, δύο Cayenne και μία Taycan φαίνεται να έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, ενώ άγνωστο είναι πόσα αυτοκίνητα της Porsche φιλοξενούνται εντός του κτιρίου.

Το μόνο ευχάριστο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες καθώς το προσωπικό της αντιπροσωπείας είχε προλάβει να εκκενώσει τον χώρο έγκαιρα, πριν το ύψος του νερού φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ