Ποιο είναι το «γεράκι» της Ελληνικής Αστυνομίας -Η άπιαστη μοτοσυκλέτα που έγινε viral

Hayabusa

Μια λευκή Suzuki Hayabusa της Ελληνικής Αστυνομίας κατάφερε να κλέψει την παράσταση σε μεγάλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει στις τάξεις της μία από τις πλέον θρυλικές σύγχρονες μοτοσυκλέτες και αυτή δεν είναι άλλη από το «Γεράκι» της Suzuki, η GSX1300R Hayabusa.

H GSX1300R Hayabusa υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ ως όχημα ειδικού σκοπού με στόχο την καταπολέμηση μερικών εκ των πλέον επικίνδυνων παραβάσεων του ΚΟΚ, όπως είναι η κίνηση με ταχύτητα πάνω από το εκάστοτε επιτρεπόμενο όριο και οι αυτοσχέδιοι αγώνες σε δημόσιο δρόμο.

Suzuki Hayabusa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Αττική οι διαθέσιμες Suzuki Hayabusa χρησιμοποιούνται στις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, οι οποίες στελεχώνονται με προσωπικό από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Τροχαίας και αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της καταπολέμησης της παραβατικότητας στους ελληνικούς δρόμους.

Μία ακόμη Suzuki Hayabusa φαίνεται ότι έχει προστεθεί στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία λογικά έχει επίσης προέρθει από τα οχήματα που κατάσχονται από τις αρχές. Η εν λόγω 2ης γενιάς λευκή Hayabusa έκανε την εμφάνισή της στο Facebook πριν από μερικές ημέρες στη σελίδα "Police Bikes Riders".

Η συγκεκριμένη σελίδα έχει διεθνή χαρακτήρα και είναι αφιερωμένη στις μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί από κάθε γωνιά του κόσμου. Είναι μάλιστα μια πολύ δημοφιλής σελίδα καθώς έχει περισσότερους από 140.000 ακόλουθους.

Η ανάρτηση της φωτογραφίας της λευκής Suzuki Hayabusa της Ελληνικής Αστυνομίας συνοδεύτηκε από τον χαιρετισμό στα αγγλικά «Χαιρετίσματα από Ιωάννινα, Ελλάδα! Ευχαριστούμε τον αδερφό μας Κώστα για το μοίρασμα!».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φωτογραφία της λευκής Hayabusa έγινε πριν από τρεις ημέρες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 280 σχόλια, ενώ έχει διαμοιραστεί περισσότερες από 60 φορές.

Τα«νούμερα» που έχει κάνει η Hayabusa της ΕΛ.ΑΣ. στη σελίδα του Facebook είναι πολλαπλάσια των υπόλοιπων αναρτήσεων και δείχνουν την αναγνώριση που έχει η μοτοσυκλέτα της ιαπωνικής εταιρείας σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ