Γαμπρός πιάστηκε να οδηγεί με 200 χλμ./ώρα -Του κατέσχεσαν το αυτοκίνητο, πώς έφτασε στον γάμο του

γαμπρός οδηγούσε bmw m4 με 200 χλμ

Ο «γκαζιάρης» γαμπρός θα στερηθεί για ορισμένο χρονικό διάστημα το πανίσχυρο αυτοκίνητό του, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να φτάσει στην εκκλησία χάρη στη συνδρομή των φίλων του.

Αλλιώς είχε μάλλον φανταστεί τον γάμο του ένας άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος φαίνεται ότι θα πληρώσει ακριβά την απόφασή του να οδηγήσει για την εκκλησία έχοντας το πόδι του βυθισμένο στο γκάζι.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από άνδρες της αστυνομίας του Γουιλσάιρ να κάθεται πίσω από το τιμονί μιας πανίσχυρης BMW Μ4, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα που άγγιζε τα 200 χλμ./ώρα, στον αυτοκινητόδρομο M4 (δυτικό Λονδίνο - νοτιοδυτική Ουαλία).

Πέρα από την ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο άνδρας, ένα από τα ελαστικά του μοντέλου ήταν έτοιμο να κλατάρει, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές μέσω μιας ιδιαίτερα χιουμοριστικής ανάρτησης στο Twitter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Συνήθως η νύφη είναι αυτή που καθυστερεί. Δυστυχώς, αυτός ο γαμπρός έχει να δώσει κάποιες εξηγήσεις, αφότου πιάστηκε να πηγαίνει στον γάμο του με 194 χλμ./ώρα, πίσω από το τιμόνι μίας M4», ανέφερε μεταξύ άλλων η αστυνομία στην ανάρτησή της.

Λόγω του ελαττωματικού ελαστικού, η αστυνομία διέταξε την απαγόρευση κυκλοφορίας της BMW M4. Έτσι, στο σημείο έσπευσαν κάποιοι φίλοι του γαμπρού οι οποίοι φρόντισαν για τη μετακίνησή του στον τόπο τέλεσης του μυστηρίου. 

Δεν γνωρίζουμε αν ο γκαζιάρης γαμπρός κατάφερε να... γλιτώσει τη μουρμούρα της νύφης, αλλά είναι βέβαιο ότι σε μεταγενέστερο χρόνο θα χρειαστεί να εμφανιστεί να δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ