Οι Γάλλοι ψήφισαν Ελλάδα -Δείτε ποιο μοντέλο εξελίσσεται στη χώρα μας

Renault Austral

Επί ελληνικού εδάφους συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης το Renault Austral, το εμπορικό λανσάρισμα του οποίου στη χώρα μας είναι προγραμματισμένο για τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Τη χώρα μας επέλεξε η Renault ώστε να μπουν οι τελευταίες πινελιές στη διαδικασία εξέλιξης του Austral. Το πολυαναμενόμενο μικρομεσαίων διαστάσεων SUV των Γάλλων πάτησε επί ελληνικού εδάφους, συνεχίζοντας ακάθεκτο την πορεία του προς τη γραμμή παραγωγής.

Το Renault Austral εντοπίστηκε στους δρόμους της Μακεδονίας, με το βαρύ καμουφλάζ να κρύβει τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός του και τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γαλλικό SUV έχει μπει πλέον στην τελική φάση των δοκιμών εξέλιξης, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να βρεθεί στη γραμμή παραγωγής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Renault Arkana

Το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά είναι προγραμματισμένο για το προσεχές φθινόπωρο, ωστόσο, στη χώρα μας αναμένεται στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

To Renault Austral πρόκειται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του μέχρι σήμερα γνωστού Kadjar δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της γαλλικής φίρμας στην ούτως ή άλλως δημοφιλή κατηγορία των SUVs.

Με μήκος 4,51 μέτρα, το Renault Austral δεν διακρίνεται μόνον για τον ιδιαίτερα ελκυστικό σχεδιασμό του αλλά και για τα αποδοτικά κινητήρια σύνολα με τα οποία θα εφοδιάζεται.

Στη βάση της γκάμας του τοποθετείται το ήπια υβριδικο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο βενζίνης με χωρητικότητας 1,3 λίτρου, ο οποίο θα προσφέρεται σε διαμορφώσεις των 140 και των 160 ίππων, ενώ οι κορυφαίες εκδόσεις του γαλλικού SUV θα εφοδιάζονται με μια πλήρως υβριδική μονάδα, η οποία θα συνδυάζει τη λειτουργία ενός κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρου με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, αποδίδοντας 160 και 200 ίππους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ