Φουλ της Mustang από τη Ford στη SEMA

Ford Mustang Mach-E GT Shelby Concept SEMA 2021

Η Ford παρουσιάζει πέντε νέες εκδόσεις της Mustang, συμπεριλαμβανομένου και του πρωτότυπου της Shelby για την Mach-E GT.

Η πρώτη εξ αυτών είναι η Mustang HPP από την All Star που εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο EcoBoost ισχύος 335 ίππων του πακέτου High Performance. Κύριο χαρακτηριστικό της έκδοσης είναι η σχάρα οροφής για την σανίδα του surf και την μπαγκαζιέρα. Πέρα όμως από αυτό, διαθέτει και ένα ξεχωριστό ανοιχτό πράσινο χρώμα που κάνει ιδιαίτερη αντίθεση με τους πεντάκτινους λευκούς τροχούς της Vossen και τις πορτοκαλί δαγκάνες των φρένων. Το αεροδυναμικό κιτ της έκδοσης είναι της Anderson Composites, ενώ την απαραίτητη χαμηλή στάση εξασφαλίζει η ειδικά εξελιγμένη αερανάρτηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Mustang EcoBoost HPP All Star SEMA 2021

Η Mustang GT M2 Motoring απευθύνεται σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό, αυτό των track days. Κάτω από το μακρύ καπό φωλιάζει ο 5λιτρος V8 όπου με την βοήθεια μηχανικού υπερτροφοδότη αποδίδει 761 ίππους. Συνδυάζεται με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο και πολλά αξεσουάρ του τμήματος Ford Performance. Πέρα από τα αεροδυναμικά βοηθήματα, η συγκεκριμένη Mustang έχει ελατήρια χαμηλώματος, φρένα από την GT350R, ρυθμιζόμενη γεωμετρία ανάρτησης και τροχούς 19 ιντσών.

Ford Mustang GT M2 Motoring SEMA 2021
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υπόλοιπες τρεις Mustang που κοσμούν το “περίπτερο” της Ford στην SEMA είναι οι ηλεκτρικές Mach-E, με αιχμή του δόρατος το πρωτότυπο της Shelby. Το πρωτότυπο αυτό βασίζεται στην Mach-E GT και είναι ντυμένο με ανθρακονημάτινο bodykit και νέο καπό με αεραγωγό. Η απόδοση της έκδοσης δεν έχει διαφοροποιηθεί, και οι άνθρωποι της Shelby αφοσιώθηκαν στα οδικά χαρακτηριστικά. Τοποθέτησαν ανθρακονημάτινα ελατήρια, επαναρύθμισαν τα ηλεκτρομαγνητικά αμορτισέρ MagneRide και αντικατέστησαν τους τροχούς με σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών που ντύνονται από ελαστικά Michelin Pilot Sport EV.

Ford Mustang Mach-E GT Austin Hatcher Foundation SEMA 2021

Η επόμενη Mustang Mach-E αφορά μια δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί το 2023 για λογαριασμό του ιδρύματος Austin Hatcher. Πέρα από αυτό όμως, η λευκή Mach-E με το ιδιαίτερα έντονο αεροδυναμικό κιτ που χαρακτηρίζεται από την μεγάλη ανθρακονημάτινη πίσω φτερούγα, διαθέτει ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ενισχυμένο κιτ φρένων της Brembo και 20 ιντσών τροχούς της Rotiform.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Mustang Mach-E Tjin Edition California Route One SEMA 2021

Τέλος, η Tjin Edition Mustang Mach-E California Route One είναι ένα εντυπωσιακό έκθεμα πορτοκαλί χρώματος με custom LED φώτα και ηλιακά πάνελ στην οροφή για την φόρτιση του ηλεκτρικού ποδήλατου της RayVolt στην σχάρα του πίσω καπό. Ακόμα, διαθέτει αερανάρτηση, κιτ φρένων Baer και ζάντες 22 ιντσών της Vossen.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ