Φορτηγό κόλλησε σε γέφυρα στην Αθήνα -Πού σημειώθηκε το ατύχημα

φορτηγό κόλλησε σε γέφυρα

Φορτηγό δεν κατάφερε να περάσει κάτω από γέφυρα στις Αχαρνές, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να υποστεί ζημιές.

«Σφήνωμα» φορτηγού σε γέφυρα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου, στις Αχαρνές Αττικής, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 9.30 μ.μ. στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλως και Κωστή Παλαμά, όταν το φορτηγό δεν κατάφερε να διέλθει κάτω από τη σιδηροδρομική γέφυρα που βρίσκεται στο σημείο -και από την οποία περνάει ο Προαστιακός- με αποτέλεσμα να «σφηνώσει».

Ενδεχομένως, ο οδηγός του βαρέως τύπου οχήματος δεν έκανε σωστή εκτίμηση της κατάστασης, θεωρώντας ότι η νταλίκα θα μπορούσε να περάσει απρόσκοπτα κάτω από τη γέφυρα «Κωστή Παλαμά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
φορτηγό κόλλησε σε γέφυρα

Ίσως, επίσης, δεν διέκρινε εγκαίρως και την κίτρινου χρώματος πινακίδα πάνω στη γέφυρα, η οποία γνωστοποιεί στους χρήστες ότι απαγόρευεται η διέλευση σε οχήματα ύψους άνω των 3,70 μέτρων.

Από το «σφήνωμα» τoυ φορτηγού στη γέφυρα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Το όχημα, ωστόσο, υπέστη ζημιές, με τις μεγαλύτερες να καταγράφονται στο πίσω μέρος του και συγκεκριμένα στη θύρα φόρτωσης/εκφόρτωσης.

Προσώρας δεν είναι γνωστό αν έχει απομακρυνθεί η νταλίκα από το σημείο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ