Η Ford στο «The Mall Athens» -Test drive και νέες υπηρεσίες σε έναν λαμπερό χώρο

Ford The Mall Athens

H Ford Motor Ελλάς ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία στο κατάστημά της στο «The Mall Athens» προσφέροντας τώρα στους επισκέπτες νέες, καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες καθώς και τη δυνατότητα test drive.

Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημα της Ford στο επίπεδο 3 του «The Mall Athens» στο Μαρούσι Αττικής, οι επισκέπτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να αντλήσουν όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν για τα μοντέλα της εταιρείας, αλλά και να δουν από κοντά το δυναμικό Ford Fiesta, το Ford Puma, το Ford Focus, το Ford Ranger Raptor, την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E καθώς και το Kuga Plug-In Hybrid, τη δημοφιλέστερη πρόταση στην κατηγορία των επαναφορτιζόμενων υβριδικών SUV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικά για το Kuga PHEV, η Ford Motor Ελλάς έχει προβλέψει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός εξατομικευμένου test drive του αυτοκινήτου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ford The Mall Athens

Έτσι όλοι όσοι το επιλέξουν, θα μπορέσουν να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τα μοναδικά ατού και πλεονεκτήματα του προηγμένου plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης του premium SUV της Ford, τη δυνατότητα αθόρυβης κίνησης του οχήματος με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και την άνεση και πολυτέλεια που απλόχερα προσφέρει το προσεγμένο σε κάθε πτυχή εσωτερικό του.

Προγραμματισμός testdrive μέσα από τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες Ford

Οι πελάτες έχουν τώρα δύο καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία προκειμένου να προγραμματίσουν γρήγορα και εύκολα το test drive του νέου Ford Kuga PHEV στο «The Mall Athens».

Ο προγραμματισμός μπορεί τώρα να γίνει ηλεκτρονικά από την οθόνη ενός υπολογιστή, tablet ή smartphone, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ford στην Ελλάδα. Το μόνο που απαιτείται από τον πελάτη είναι να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να γίνει η επικοινωνία προκειμένου να προγραμματιστεί το test drive.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford The Mall Athens

Εναλλακτικά, ο προγραμματισμός της δοκιμαστικής οδήγησης του νέου Kuga PHEV στο «The Mall Athens» -αλλά και σε οποιοδήποτε έκθεση ενός Εμπόρου Ford- μπορεί να ολοκληρωθεί με εξίσου απλά βήματα μέσω του διαδικτύου και της νέας ψηφιακής υπηρεσίας εικονικής επίσκεψης μέσω βιντεοκλήσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ford.gr/useful-information/video-call.

Η καινοτόμα υπηρεσία εικονικής επίσκεψης μέσω βιντεοκλήσης, εκτός από τον απρόσκοπτο προγραμματισμό ενός test drive, προσφέρει στους πελάτες ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας μέσω εικόνας με εξειδικευμένους εκπροσώπους της Ford, οι οποίοι είναι σε θέση να τους ξεναγήσουν εικονικά στον χώρο του καταστήματος στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens», να λύσουν κάθε απορία τους για τα μοντέλα Ford και να τους ενημερώσουν για μια σειρά θεμάτων, όπως είναι για παράδειγμα τα προωθητικά προγράμματα και οι τρέχουσες προσφορές χρηματοδότησης της εταιρείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford The Mall Athens

Ωράριο λειτουργίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα της Ford στο «The Mall Athens τις παρακάτω ημέρες και ώρες: καθημερινές: 10:00-21:00, Σάββατο 10:00 – 20:00 & Κυριακές με ανοιχτά καταστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ