Το ασταμάτητο Ford Ranger Raptor μεταμορφώνεται σε πυροσβεστικό

Ford Ranger Raptor Helsinki

Η φημισμένη ισλανδική Arctic Trucks τροποποίησε το Ford Ranger Raptor για τις ανάγκες των πυροσβεστικών υπηρεσιών άμεσης επέμβασης της πόλης του Ελσίνκι, στη Φινλανδία.

Καθώς αναμένουμε την έκδοση Raptor της νέας γενιάς του Ranger, ο αρχηγός των υπηρεσιών πρώτης ανάγκης επέλεξε το Raptor της προηγούμενης γενιάς του pick-up του μπλε οβάλ βασιζόμενος στην ιστορία των πολλαπλών, μέχρι σήμερα, μετατροπών του για τις ανάγκες διαφορετικών σωστικών υπηρεσιών ανά τον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Ranger Raptor, για παράδειγμα, έχει επιλεγεί από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Αυστραλίας και της Νότιας Αφρικής για τις ανάγκες κίνησής τους σε σκληρά εκτός δρόμου εδάφη, καθώς και από άλλες υπηρεσίες άμεσης ανάγκης και επέμβασης.

Οι μετατροπή για τις ανάγκες του πυροσβεστικού τμήματος των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης της φινλανδικής πρωτεύουσας έγινε από το παράρτημα της Arctic Trucks στη σκανδιναβική χώρα. Η Arctic Trucks, θυμίζουμε, επικεντρώνεται στις ακραίες μετατροπές τετρακίνητων οχημάτων, προσδίδοντάς τους εξαιρετικές δυνατότητες κίνησης σε πολύ σκληρά εδάφη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι προσθήκες της Artctic Trucks στο Raptor ξεκινούν με τη μεταλλική προστατευτική μπάρα του εμπρός προφυλακτήρα, ώστε -με τη βοήθεια και των 210 ίππων του δίλιτρου diesel κινητήρα του- να αντιμετωπίζει όποιο εμπόδιο βρεθεί στο δασικό δρόμο προς ένα σημείο άμεσης επέμβασης.

Όταν το σωστικό συνεργείο φτάσει στο σημείο αυτό, στην καλυμμένη καρότσα του Raptor θα βρει όλο τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό. Παράλληλα, η καρότσα μπορεί να χωρέσει και ένα φορείο, για τη διακομιδή ενός τραυματία στο νοσοκομείο.

Με αυτόν τον τρόπο, ο αρχηγός των σωστικών συνεργείων της πόλης του Ελσίνκι έχει το ικανότερο Raptor της χώρας, το καλύτερα εξοπλισμένο, και ένα από τα πιο ζηλευτά υπηρεσιακά αυτοκίνητα της χώρας του Βορρά.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ