Νέο ατύχημα με πισωκίνητο sportscar: Οδηγός Mustang παρασύρει πεζούς (video)

Ford Mustang ατύχημα επίδειξης video 2022

Ένας «άδειος» δημόσιος δρόμος, ένα πανίσχυρο αυτοκίνητο και ένας ενθουσιώδης αλλά άπειρος οδηγός μπροστά σε πλήθος, είναι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ με εν δυνάμει ολέθρια αποτελέσματα, ακόμη και με ταχύτητες... ποδηλάτου.

Ένα ακόμη ατύχημα «από το πουθενά» συνέβη στη Florida των Ηνωμένων Πολιτειών, έπειτα από συνάντηση οδηγών σε πάρκινγκ αντιπροσωπείας της Lamborghini.

Φεύγοντας από το πάρκινγκ της αντιπροσωπείας οι δεκάδες οδηγοί πολλών και πανίσχυρων μοντέλων προσέφεραν και ένα μικρό σόου στους παρευρισκόμενους, επί το πλείστο ηχητικό, που είχαν βρεθεί εκεί γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ένας από αυτούς όμως ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω με την σύγχρονη Ford Mustang του με την εξέλιξη να έχει το ακριβώς αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και να οδηγεί σε ατύχημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μόνη αιτία που οδήγησε στο ατύχημα που θα δείτε στο video που ακολουθεί είναι η προφανής έλλειψη εμπειρίας του οδηγού της πανίσχυρης πισωκίνητης Mustang, σε πιο "ακραία" σενάρια διαχείρισης των εκατοντάδων ίππων της.

Ο οδηγός, προς τέρψη και των δεκάδων ανθρώπων που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, αποφάσισε να κάνει κάτι, το οποίο λογικά δεν είχε προσπαθήσει να κάνει ποτέ πριν στη ζωή του.

Το αποτέλεσμα του βίαιου και απότομου βυθίσματος του δεξιού πεντάλ της Mustang τη λάθος χρονική στιγμή, σε συνδυασμό με την πασιφανή έλλειψη γνώσης για το τι θα επακολουθήσει, οδήγησε στην σχεδόν ακαριαία απώλεια ελέγχου του αμερικάνικου coupe, με τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης μοιάζουν απενεργοποιημένα.

Αποτέλεσμα η έξοδος στο εσωτερικό της "στροφής", σε ένα ιδιαίτερα πλατύ δρόμο τριών λωρίδων και η εφόρμηση στο πεζοδρόμο προς το ευτυχώς ελαφρώς υποψιασμένο πλήθος. Λέμε ευτυχώς γιατί σύμφωνα και με αυτά που θα δείτε και εσείς, δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους παρευρισκόμενους, τουλάχιστον σοβαρά. Αυτό παρά το γεγονός ότι η Mustang «σκούπισε» και παρέσυρε αρκετούς από αυτούς για μερικά μέτρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ