Ετοιμοπαράδοτα Fiat 500 Hybrid και Panda Hybrid με όφελος 1.200 ευρώ

Fiat 500 Hybrid και Panda 500 Hybrid με όφελος 1.200 ευρώ

H ελληνική αντιπροσωπεία των Ιταλών ανακοίνωσε τη νέα προωθητική καμπάνια "Fiat Eco Bonus" για τα 500 Hybrid και Panda Hybrid που κάνει την απόκτησή τους ακόμη πιο ελκυστική.

Η νέα προωθητική καμπάνια «Fiat Eco Bonus» που συνοδεύει τα εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα πόλης της μάρκας, κάνει το Panda Hybrid και το 500 Hybrid πιο ελκυστικά από ποτέ. Προσφέροντας όφελος 1.200 ευρώ, η προωθητική ενέργεια σημαίνει πως ο τιμοκατάλογος για τα δύο μοντέλα της ξεκινάει ενδεικτικά από τα 14.590 ευρώ για το Panda και από τα 15.300 ευρώ για το 500 Hybrid.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η ελληνική αντιπροσωπεία διαθέτει ετοιμοπαράδοτα 500 και Panda ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 5ετής εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 km) και πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας, άνεσης και τεχνολογίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τόσο το 500 Hybrid όσο και το Panda Hybrid χρησιμοποιούν το αποδοτικό ήπιο υβριδικό σύστημα της Fiat που συντίθεται από κινητήρα βενζίνης ενός λίτρου της οικογένειας FireFly και ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt-integrated Starter Generator) 4,9 ίππων. Η τροφοδοσία του ηλεκτρικού μοτέρ γίνεται από μπαταρία λιθίου τάσης 12 V, η οποία επιτρέπει στο υβριδικό πακέτο να έχει μικρές διαστάσεις και χαμηλό συνολικό βάρος.

Η συνολική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 70 ίππους και τα 92 Nm ροπής και το κιβώτιο είναι χειροκίνητο με 6 σχέσεις. Συγκριτικά με έναν κινητήρα συμβατικής τεχνολογίας η μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων μπορεί να αγγίξει το 30%, σύμφωνα με τους Ιταλούς, ενώ πολύ σημαντική παράμετρος είναι επίσης η αθόρυβη και πολιτισμένη λειτουργία που ταιριάζει ιδανικά στις αστικές συνθήκες μετακίνησης.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ