Το Fiat 500 γίνεται τρίκυκλο και οδηγείται από 16άρηδες

Ellenator 500 b

Τρελαθήκαμε εντελώς; Όχι. Γερμανική εταιρεία ειδικεύεται στη μετατροπή συμβατικών Fiat 500 σε τρίκυκλα, που ονομάζονται Ellenator, ώστε να μπορούν να τα αποκτήσουν και ανήλικοι.

Στο συγκεκριμένο 500αράκι, οι δύο πίσω τροχοί έχουν μετακινηθεί προς το κέντρο του αυτοκινήτου, ενώ η ιπποδύναμη έχει πέσει στους 20 ίππους! Η πατέντα είναι απολύτως νόμιμη και το τροποποιημένο αυτό μοντέλο μπορεί να κινηθεί με μέγιστο όριο τα 90 χλμ./ώρα. Το συνολικό φορτίο δεν μπορεί να υπερβαίνει σε βάρος τα 300 κιλά (μαζί με τους επιβάτες και τις αποσκευές).

Ellenator 500
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιδέα ανήκει στον Wenzl Ellenrieder, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος της εταιρείας Ellenator GmbH, που εμπορεύεται αυτοκίνητα. Μπορεί εμφανισιακά να μην φαίνεται και τόσο ασφαλές για τον δρόμο, ωστόσο το ιταλικό τρίκυκλο διαθέτει όλον τον εξοπλισμό ενός κανονικού 500.

Συμπεριλαμβάνεται ABS, ESP, αερόσακοι, τέσσερις θέσεις για επιβάτες, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα και ηχοσύστημα με Bluetooth. Να αναφέρουμε, για όσους το σκέφτονται αυτή την στιγμή, πως τα εν λόγω οχήματα πρέπει αρχικά να αγοραστούν καινούρια από την Triangel Handels GmbH.

Ellenator 500 c

Έπειτα, ο χρόνος παράδοσης ενός έτοιμου Ellenator είναι γύρω στους 2-3 μήνες. Το σημαντικό που πρέπει επίσης να γνωρίζετε, είναι πως δεν διατίθεται κιτ μετατροπής, επομένως η αλλαγή από τετράτροχο σε τρίτροχο, γίνεται αποκλειστικά από τους Γερμανούς.

Οι τιμές για ένα ολοκληρωμένο μοντέλο, ξεκινούν από τα 25.320 ευρώ (Club Hybrid) και φτάνουν έως τα 30.470 ευρώ (Cabrio Hybrid Turtleneck). 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ