Μια σπάνια Ferrari Daytona SP3 κάνει... οκτάρια στο γρασίδι (Video)

ferrari daytona

Όταν κάποιος άνθρωπος διαθέτει τόσα πολλά χρήματα για να έχει στην κατοχή του μια Ferrari Daytona SP3, συνήθως δεν… υπολογίζει και πολλά. Ωστόσο ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αξίζει τουλάχιστον το σεβασμό μας.

Όμως ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ιταλικού μπορντό hypercar, όπως έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video, κάνει πράγματα, απλά επειδή μπορεί. Τι καλύτερο λοιπόν από το να πάρει κανείς ένα όχημα που κοστίζει εκατομμύρια ευρώ και να αρχίσει… τα παντιλίκια στους αγρούς της Αγγλίας!

ferrari daytona b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πρόσφατο Heveningham Concours, το οποίο είναι ένα ετήσιο event που μαζεύει ιδιαίτερα και θεαματικά αυτοκίνητα και πραγματοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, κανείς δεν γινόταν να πιστέψει τι έκανε ο οδηγός της Ferrari Daytona SP3, εάν δεν το έβλεπε με τα ίδια του τα μάτια.

Κλέβοντας φυσικά την παράσταση και προκαλώντας ανάμικτα συναισθήματα στους θεατές, ο τρόπος που της συμπεριφερόταν ήταν αναμφίβολα σοκαριστικός. Από την άλλη, είναι αυτονόητο πως για ενδεχόμενη ζημιά, ο τύπος προφανώς το άντεχε τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά. Το πολύ πολύ να επισκεπτόταν δηλαδή το αυτοκίνητο την εταιρεία για επισκευή.

ferrari daytona c

Πάντως η τεχνολογία ηλεκτρονικών που διαθέτει η Ferrari των 2,9 sec για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα και οι 840 ίπποι του V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων, δεν είναι σε καμιά περίπτωση για επιταχύνσεις σε πλακόστρωτα καλντερίμια, σε οδόστρωμα με πέτρες ή σε χωράφια. Ή μήπως έχουμε καταλάβει κάτι λάθος;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο κάτω κάτω, αν κάποιος επιθυμεί να «διασκεδάσει» σε τέτοιο περιβάλλον, γιατί να μην το πράξει με μία Purosangue, το μη SUV Ferrari, όπως το αποκαλούν οι κατασκευαστές του; Κοστίζει και 10 φορές λιγότερο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ