Επέστρεψε στους δρόμους το Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Ένα καμουφλαρισμένο Tesla Cybertruck «πιάστηκε» κατά τη διάρκεια δοκιμών στον δρόμο. Όπως αποκαλύπτεται μέσα από το μικρό video, το πρώτο ηλεκτρικό φορτηγό της εταιρείας, θα μπορούσε να βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική του μορφή.

Όπως όλα δείχνουν, η εξέλιξη του συγκεκριμένου μοντέλου προχωράει με γοργούς ρυθμούς και ίσως το επίσημο ντεμπούτο να πλησιάζει σύντομα, αν και αυτό θα έρθει αργότερα από ότι φανταζόμασταν. Το αυτοκίνητο δοκιμάζεται στον δρόμο, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες που απαιτούνται, πριν να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει.

cybertruck b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως το Cybertruck θα διατίθεται μόνο σε αυτή την ασημένια απόχρωση, όπως το DMC DeLorean. Το «πολύχρωμο» καμουφλαρισμένο μοντέλο που απεικονίζεται στο video που τραβήχτηκε από κάποιο μέλος του CybertruckOwnersClub, ίσως και να είναι το μοναδικό που θα ξεφεύγει από τον κανόνα αυτό.

Tο αυτοκίνητο που εθεάθη, αφορά ένα μοντέλο από εκείνα της προπαραγωγής. Ο άνθρωπος που το εντόπισε βρισκόταν στο Palo Alto (βασική έδρα του τεχνικού τμήματος της Tesla) και λίγο αργότερα εμφανίστηκε λίγο πιο νότια στο Mountain View της California.

cybertruck c

Να σημειώσουμε πως το συνολικό πακέτο του Cybertruck μοιάζει να είναι αρκετά απλούστερο, συγκρινόμενο με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα οχήματα. Τα μέρη του φαίνεται να είναι επίπεδα και ευκολότερα για να επέμβεις πάνω τους, από ότι αν είχαν καμπύλες. Σε συνδυασμό με το ένα και μοναδικό προσφερόμενο χρώμα, μας κάνει να πιστεύουμε πως οι ιδιοκτήτες του, θα βάψουν το δικό τους ανάλογα με τις επιθυμίες τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ