Ποια ελληνική εταιρεία αποθεώνουν οι Γάλλοι -Τι νέο έρχεται στην αγορά

Free2move

Η αυτοκινητοβιομηχανία τονίζει ότι ενώνει τις δυνάμεις της με τον ελληνικό όμιλο για να λανσάρουν νέες υπηρεσίες κινητικότητας στην Ελλάδα!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο κολοσσός Stellantis για Ελληνικό εισαγωγικό όμιλο, με τον οποίο θα συνεργαστεί περαιτέρω με στόχο να λανσάρουν από κοινού νέες υπηρεσίες κινητικότητας στην Ελλάδα.

Μάλιστα  όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο όμιλος Stellantis θεωρεί πως η συνεργασία με τον συγκεκριμένο ελληνικό όμιλο αποφασίστηκε μετά την αριστεία που έχει καταγραφεί στην ικανοποίηση των πελατών, αλλά και από το γεγονός ότι οι νέες υπηρεσίες θα υποστηρίζονται από έναν αξιόπιστο και καταξιωμένο εμπειρογνώμονα αυτοκινήτου.

Επίσης ο όμιλος Stellantis εκτιμά ότι η συνεργασία με τον ελληνικό όμιλο θα προσφέρει έναν νικηφόρο συνδυασμό για τους Έλληνες καταναλωτές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνεργασία φέρει τη δική της ονομασία και το δικό της λογότυπο και αφορά στην «Free2move», η οποία είναι μια εταιρεία κινητικότητας στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος Stellantis ανακοίνωσε και επίσημα την επέκτασή της στην ελληνική αγορά μέσω μιας στρατηγικής συνεργασίας με τη Syngelidis Automotive, τον οποίο και χαρακτηρίζει ως «τον σημαντικότερο εισαγωγέα των εμπορικών σημάτων Stellantis στη χώρα!». Θυμίζουμε ότι τη μεγάλη αυτή άφιξη το carandmotor.gr την είχε αποκαλύψει αποκλειστικά πριν από έναν χρόνο.

Η συνεργασία στοχεύει στην εισαγωγή μιας σειράς καινοτόμων υπηρεσιών κινητικότητας που θα ενισχύσουν τις επιλογές μεταφοράς για ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ως μέρος της συμφωνίας, το Free2move θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία του στον τομέα της κινητικότητας για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, εστιάζοντας αρχικά σε βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Αυτό το λανσάρισμα θα προσφέρει στους Έλληνες πελάτες ευέλικτες, βολικές και προσιτές επιλογές για να καλύψουν τις μεταφορικές τους ανάγκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ισχυρή συνέργεια με μεγάλο Έλληνα εισαγωγέα

Το δίκτυο πωλήσεων & σέρβις της Syngelidis Automotive για όλες τις μάρκες περιλαμβάνει 93 αντιπροσώπους με 126 σημεία πώλησης και ήταν το πρώτο δίκτυο αυτοκινήτων στην Ελλάδα που εξηλεκτρίστηκε πλήρως από το 2020.

Σύμφωνα με την Stellantis η συνεργασία με τη Syngelidis Automotive, γνωστή για τη δέσμευσή της στην αριστεία και την ικανοποίηση των πελατών, διασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες του Free2move θα υποστηρίζονται από έναν αξιόπιστο και καταξιωμένο εμπειρογνώμονα αυτοκινήτου.

Αυτή η συνεργασία συνδυάζει την κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία της Free2move και το εκτεταμένο δίκτυο και τεχνογνωσία της Syngelidis Automotive στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας έναν νικηφόρο συνδυασμό για τους Έλληνες καταναλωτές.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε το ευρωπαϊκό μας αποτύπωμα στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Syngelidis Automotive», δήλωσε η Brigitte Courtehoux, CEO στο Free2move. «Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να παρέχουμε στην ελληνική αγορά μια σειρά από υπηρεσίες αιχμής κινητικότητας που δίνουν προτεραιότητα στην ευκολία, την ευελιξία και την οικονομική προσιτότητα. Η αρχική μας εστίαση στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι μόνο η αρχή, καθώς σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τις προσφορές μας για να συμπεριλάβουμε αυτοκίνητα -υπηρεσίες κοινής χρήσης και συνδρομής αυτοκινήτου στο εγγύς μέλλον. Η επιτυχία μας δείχνει ότι ανταποκρινόμαστε βιώσιμα στις διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης των πελατών μας παγκοσμίως. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος της βιώσιμης κινητικότητας

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε πλήρη ευθυγράμμιση με την εταιρική στρατηγική της Stellantis και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καταναλωτών στην Ελλάδα, η συμπερίληψη της μάρκας Free2move από τη Syngelidis Automotive στο χαρτοφυλάκιο της θα δώσει πλέον τη δυνατότητα στον Έλληνα εισαγωγέα να συνεχίσει να παρέχει καινοτόμες λύσεις κινητικότητας σε όλη την ελληνική επικράτεια και ικανοποίηση στον πελάτη.

Η εισαγωγή των υπηρεσιών κινητικότητας του Free2move στην Ελλάδα έρχεται σε μια περίοδο που υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτες λύσεις μεταφοράς. Με στόχο τη βελτίωση της προσβασιμότητας και τη μείωση της εξάρτησης από την παραδοσιακή ιδιοκτησία αυτοκινήτου, η Free2move και η Syngelidis Automotive είναι έτοιμες να φέρουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι στην Ελλάδα προσεγγίζουν την κινητικότητα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ