Έτσι θα είναι το νέο pick up Mitsubishi L200

νέο Mitsubishi L200 pick up ψηφιακές εικόνες 2022

Σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης βρίσκεται η νέα γενιά του Mitsubishi L200, του νέου pick up της ιαπωνικής εταιρείας που θα μπορούσε να είναι σχεδιαστικά κάπως έτσι.

Μια νέα συλλογή φωτογραφιών που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και μας δείχνουν το νέο Mitsubishi L200 να δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες με βαρύ καμουφλάζ ήρθε για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για τη νέα γενιά του «αγροτικού» των Ιαπώνων, το οποίο έχει το δικό του φανατικό κοινό και στη χώρα μας.

Με το βαρύ καμουφλάζ να μην αφήνει και πολλά περιθώρια στη φαντασία για το πώς θα μοιάζει το νέο Mitsubishi L200, οι δύο νέες ψηφιακές εικόνες που βλέπετε στις οθόνες σας, είναι μέχρι στιγμής και εκείνες που μας δίνουν την καλύτερη ιδέα για τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσουν οι Ιάπωνες στη νέα γενιά του pick up τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε γενικές γραμμές η Mitsubishi φαίνεται να εγκαταλείπει τις έντονες ακμές που χαρακτηρίζουν την υπάρχουσα γενιά του L200 ακολουθώντας ένα πιο ήπιο και «στρογγυλεμένο» σχεδιαστικό μονοπάτι. Παράλληλα, στο εμπρός μέρος η χαρακτηριστική γρίλια έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις και έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά καθώς ξεκινά πλέον σχεδόν αμέσως μετά το καπό.

Οι ψηφιακές απεικονίσεις που έχουν βασιστεί στις τελευταίες κατασκοπικές φωτογραφίες του νέου pick up της Mitsubishi μας δείχνουν παράλληλα ότι εδώ έχουμε να κάνουμε ίσως με την κορυφαία έκδοση του L200. Σε αντίθεση με το παρελθόν έχουν τοποθετηθεί προστασίες στους θόλους και περιμετρικά του αμαξώματος, ενώ βλέπουμε επίσης μεγάλα μαρσπιέ αλλά και ράγες στην οροφή. Τα τρία αυτά στοιχεία απουσίαζαν τις προηγούμενες φορές που το νέο L200 είχε εντοπιστεί στο δρόμο από τον κατασκοπικό φακό, με τις περιμετρικές προστασίες να μην έχουν αποδοθεί ούτε στα renderings.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πίσω μέρος της νέας γενιάς του L200 βλέπουμε φωτιστικά σώματα κάθετης σχεδίασης, κάτι που συνηθίζεται στην κατηγορία με την πίσω πόρτα που δίνει πρόσβαση στη καρότσα να έχει συμβατική σχεδίαση και να μην ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις στην κατηγορία που την θέλουν να έχει πολλαπλούς ρόλους.

Αναφορικά με τα όποια τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου pick up της Mitsubishi οι φήμες το θέλουν να μοιράζεται την πλατφόρμα του με την επόμενη γενιά του Nissan Navara, όπως και αρκετά από τα μηχανικά του μέρη. Μεγαλύτερο έναντι της υπάρχουσας γενιάς αναμένεται να είναι και το μεταξόνιο, το οποίο και θα ξεπερνά τα τρία μέτρα. Έπειτα και από τις καθυστερήσεις που προέκυψαν από την πανδημία στο λανσάρισμα του νέου L200, το νέο pick up των Ιαπώνων αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές του 2023 -είχε προγραμματιστεί αρχικά για φέτος (Ψηφιακές εικόνες: Kolesa).

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ