Ετοιμοπαράδοτο το Ford Puma στην Ελλάδα

Ford Puma 1

Το Ford Puma ST-Line Design είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό σε συνδυασμό με τα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance.

Με πρωταρχικό της στόχο να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σταθερά υψηλή ζήτηση για το κορυφαίο, συμπαγές SUV της ελληνικής αγοράς, η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε την εισαγωγή στη χώρα μας ικανού αριθμού μοντέλων Puma στην έκδοση ST-Line Design. Χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, το πολυτάλαντο compact SUV της Ford καθίσταται ένα από τα ελάχιστα ετοιμοπαράδοτα νέα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς με άμεση διαθεσιμότητα για τους πελάτες.

ford puma ετοιμαπαράδοτα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έκδοση ST-Line Design διατηρεί όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα που έχουν καταξιώσει τα τελευταία χρόνια το δημοφιλές Ford Puma στη συνείδηση των Ελλήνων οδηγών. Ως εκ τούτου, διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και συνδυάζεται με το προηγμένο, εξαιρετικά αποδοτικό και ιδιαίτερα οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου κινητήριο σύνολο 1,0 EcoBoost Hybrid της Ford, το οποίο διαθέτει ήπια υβριδική τεχνολογία και αποδίδει μέγιστη ισχύ 125 PS, εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις τόσο με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων της εταιρείας όσο και με το αυτόματο 7-τάχυτο Powershift.

Η έκδοση ST-Line Design βασίζεται στην ήδη ολοκληρωμένη σειρά ST-Line του μοντέλου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναλογικό πίνακα οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple CarPlay), SYNC 2.5 και ενσωματωμένο μόντεμ, αλλά και μία πλούσια σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης έναντι σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης και προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώρισης ορίων ταχύτητας και προειδοποίησης κόπωσης οδηγού.

ford puma
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ποιοτικό, μοντέρνο αλλά και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό του νέου Ford Puma ST-Line Design οι επιβάτες απολαμβάνουν άνετους χώρους, ενώ την ίδια στιγμή ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον τομέα της πρακτικότητας και των μεταφορικών δυνατοτήτων του χώρου φόρτωσης, με το γνωστό πλέον MegaBox να προσφέρει έναν επιπλέον ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων που ανεβάζει την συνολική χωρητικότητα του πίσω χώρου αποσκευών στα 456 λίτρα. Η ειδική επένδυση του MegaBox, καθώς και η τάπα αποστράγγισης στο κάτω τμήμα, του επιτρέπουν να καθαρίζεται εύκολα.

Με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης

Η διαθεσιμότητα των εκδόσεων SΤ-Line Design, αλλά και τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance κάνουν την απόκτησή εύκολη και συμφέρουσα χάρη στο ανταγωνιστικό επιτόκιο από 2,99% και τις σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών. Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν στην Ελλάδα από τα 26.037 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στάνταρ εξοπλισμός εκδόσεων ST-Line Design

•Ζάντες ελαφρού κράματος 17" με φινίρισμα μαύρο/φρεζαριστό μεταλλικό και ελαστικά 215/55 R17 94H
•Σπορ Ανάρτηση
•Εμπρός προφυλακτήρας – Εμπρός όψη του αυτοκινήτου σπορ, στο χρώμα του αμαξώματος, κάτω προφυλακτήρας στο χρώμα του αμαξώματος και ιδιαίτερη μάσκα με μαύρο γυαλιστερό και μαύρο ματ φινίρισμα, φτερά στο χρώμα του αμαξώματος
•Πίσω προφυλακτήρας – Πάνω τμήμα στο χρώμα του αμαξώματος, κάτω τμήμα σπορ σχεδίασης ST-Line στο χρώμα του αμαξώματος με ένθετο προστατευτικό από μαύρο πλαστικό
Αψίδες τροχών και πλευρικά προστατευτικά αμαξώματος σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα
•Πίσω αεροτομή
•Εξωτερικοί καθρέφτες – Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι, στο χρώμα του αμαξώματος με ενσωματωμένα φλας και φώτα εδάφους
•Προβολείς ομίχλης LED με στατικούς λαμπτήρες στροφής
•Προβολείς εστιασμένης δέσμης LED και φώτα ημέρας LED
•Φώτα LED πίσω
•Παρμπρίζ με πράσινη, βασική επίστρωση προστασίας
•Αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής
•Σήμα ST-Line
•Χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης

Παραδείγματα χρηματοδότησης Ford Finance

Παράδειγμα με χαμηλό επιτόκιο 2,99%
Μοντέλο: Puma ST-Line Design, 1.0L EcoBoost 125PS mHEV 6-τάχυτο
Αξία Αυτοκινήτου: 26.037 ευρώ
Προκαταβολή: 12.000 ευρώ
Ποσό Χρηματοδότησης: 14.037 ευρώ
Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο: 2,99%
Διάρκεια Χρηματοδότησης (μήνες): 48
Μηνιαία Δόση: 314,37 ευρώ
Έξοδα Εγκρίσεως Δανείου: 280 ευρώ
Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης: 4,7%)

Παράδειγμα με χαμηλή μηνιαία δόση
Μοντέλο: Puma ST-Line Design, 1.0L EcoBoost 125PS mHEV 6-τάχυτο
Αξία Αυτοκινήτου: 26.037 ευρώ
Προκαταβολή:12.000 ευρώ
Ποσό Χρηματοδότησης: 14.037 ευρώ
Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο: 4,15%
Διάρκεια Χρηματοδότησης (μήνες): 84
Μηνιαία Δόση: 196,75 ευρώ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ