Αυτό είναι το νέο όχημα πόλης των Τούρκων

catchy

Το τουρκικής προέλευσης Catchy της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Hotomobil που θα παράγεται στο Gebze, «μετράει»… μέρες μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Δίτροχων Οχημάτων EICMA, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία, ενώ λόγω του μεγέθους του αναμένεται να δώσει την απαραίτητη ανάσα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, σχεδόν όλες οι μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο.

Εκτός από ευέλικτο, το 2θέσιο Catchy αποδεικνύεται ιδιαίτερα πρακτικό καθώς μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε… station wagon ώστε να μεταφέρετε με αυτό όπου θέλετε και τις αποσκευές σας. Το μοναδικό όχημα της κατηγορίας CPEV (Combo Purpose Electric Vehicle) ξεχωρίζει επιπλέον και από το εξής χαρακτηριστικό του. Διαθέτει την ικανότητα να προσφέρει και ένα μονό κρεβάτι!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
catchy b

Η αυτονομία που παρέχει το ηλεκτρικό μοτέρ του κυμαίνεται μεταξύ των 110 και 130 χιλιομέτρων, ενώ αναπτύσσει ταχύτητα έως 45 χλμ. Το Hotomobil Catchy θα δώσει αναμφισβήτητα λύση στη μικροκινητικότητα μέσα στον αστικό ιστό των πόλεων, όντας ταυτόχρονα φιλικό προς το περιβάλλον.

Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός αυτοκινήτου, όπως η ασφάλεια και η προστασία από τις καιρικές συνθήκες, με την άνεση και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να τροποποιηθεί και σε ένα υπερελαφρό φορτηγάκι.

Το επίσημο λανσάρισμά του έχει προγραμματιστεί να γίνει μέσα στο 2024. Περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις τεχνικές του προδιαγραφές, αλλά και την τιμή του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ