Έτοιμο το ανανεωμένο Honda HR-V -Ποιες είναι οι αλλαγές

Honda HR-V 2025 1

Το μικρομεσαίο SUV της ιαπωνικής εταιρείας αποκτά φρεσκαρισμένη εμφάνιση και βελτιώσεις στο υβριδικό σύστημα κίνησης.

Η τελευταία γενιά του Honda HR-V, Vezel στην Ιαπωνία, παρουσιάστηκε πριν τρία χρόνια και αυτή την περίοδο έκανε την εμφάνισή της η ανανεωμένη έκδοση ιαπωνικών προδιαγραφών. Επιγραμματικά, το φρεσκαρισμένο μοντέλο διαθέτει μικρής έκτασης αισθητικές αλλαγές, ελαφρώς βελτιωμένο υβριδικό σύστημα κίνησης και εξοπλιστικές διαφορές.

Honda HR-V 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδιαστικά, οι αλλαγές είναι επιδερμικές και επικεντρώνονται στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τα νέα γραφικά των πίσω LED φώτων. Η μεγαλύτερη αλλαγή στον σχεδιαστικό τομέα εντοπίζεται στη μάσκα, η οποία υιοθετεί ένα πιο γωνιώδες μοτίβο και είναι πιο μικρή.

Honda HR-V 4

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Honda HR-V, εξακολουθεί να υπάρχει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 7 ιντσών και αυτή των 9 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων. Ο εξοπλισμός ασφάλειας όμως έχει ενισχυθεί με την τοποθέτηση συστημάτων όπως το Traffic Jam Assist , τον αισθητήρα μεγάλης σκάλας φώτων κ.α. Παράλληλα, το Honda Connect επιτρέπει τον χειρισμό της πίσω ηλεκτρικής πόρτας μέσω smartphone, καθώς και ορισμένες άλλες λειτουργίες που φέρουν αυτή την δυνατότητα.

Honda HR-V 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταυτόχρονα, η Honda παρουσίασε για την τοπική αγορά και το νέο πακέτο Hunt που ξεχωρίζει από τις ράγες οροφής, τις σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, τις πορτοκαλί λεπτομέρειες στο αμάξωμα και την πράσινη απόχρωση του αμαξώματος (Botanical Green Pearl). Στο εσωτερικό της έκδοσης, βρίσκουμε heavy duty ταπετσαρίες Fabtech.

Honda HR-V 6

Το ανανεωμένο Honda HR-V εξακολουθεί να προσφέρει το υβριδικό σύστημα κίνησης με τον θερμικό κινητήρα βενζίνης των 1,5 λίτρων, με τους μηχανικούς όμως να αναφέρουν ότι βελτίωσαν τα χαρακτηριστικά λειτουργίας και επαναπρογραμμάτισαν το σύστημα διαχείρισης της ενέργειας, μειώνοντας παράλληλα τον θόρυβο και την μέση κατανάλωση καυσίμου.

Η εμπορική πορεία του ανανεωμένου Honda HR-V στην Ιαπωνία θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο και αργότερα θα ακολουθήσουν όλες οι αγορές του κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ