Το ετήσιο track-day του Alfisti.gr γιόρτασε τα 15 χρόνια του στην πίστα των Σερρών

Alfisti Alfa Romeo

Τα μέλη του Alfisti.gr τίμησαν για 15η χρονιά το ετήσιο track-day που πλέον αποτελεί παράδοση όσο και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους για την μάρκα.

Σχεδόν 50 οδηγοί απόλαυσαν την οδήγηση της Alfa Romeo τους στο συναρπαστικό αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, σε ένα τριήμερο track-day (29-31/3) που πραγματοποιήθηκε υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και άψογη οργάνωση κορυφαίων προδιαγραφών.

Εκτός από τους συμμετέχοντες στο track-day το «παρών» στην πίστα έδωσαν επίσης πολλοί επισκέπτες που θαύμασαν από κοντά τα μοντέλα της Alfa Romeo, ενώ ισχυρή παρουσία δήλωσε με την πλήρη γκάμα των μοντέλων της θρυλικής μάρκας και η εισαγωγική εταιρεία. Σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της στις Σέρρες «Ioannidis Bros SA», η Alfa Romeo έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης μιας Tonale, Giulia και Stelvio.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Alfa Romeo

Με την απολαυστική μελωδία του θρυλικού «Busso» V6 να πλημμυρίζει κάθε τόσο την ατμόσφαιρα, μοντέλα σχεδόν από κάθε εποχή της Alfa Romeo θύμισαν σε όλους τον μοναδικό τρόπο που η μιλανέζικη μάρκα ξέρει να συνδυάζει το μοναδικό στιλ με το αξεπέραστο οδηγικό ταμπεραμέντο. Ένα πλήθος από 156 GTA, GTV, GT, Spider, Giulia και Stelvio κέρδισαν τόσο τα βλέμματα όσο και τις εντυπώσεις από το ρυθμό τους μέσα στην πίστα, με τον τίτλο της πιο ξεχωριστής παρουσίας να πηγαίνει μάλλον στην Giulia Nuova Super 1300.

Alfa Romeo
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεσημέρι της Κυριακής βρήκε τους συμμετέχοντες να ανανεώνουν το ραντεβού για το 2025 γεμάτοι χαμόγελα, με την Alfa Romeo να περιμένει στο μεσοδιάστημα το πρώτο της B-SUV που ονομάζεται Milano και θα αποκαλυφθεί στις 10 Απριλίου, με την υπόσχεση ότι θα αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα της κατηγορίας.

Alfa Romeo Giulia

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ