Ποια Μύκονος! Γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτου χρέωσε πελάτη με 6.000 ευρώ

Rent a car

Το αστρονομικό ποσό των 6.000 ευρώ κλήθηκε να καταβάλλει άτυχος πελάτης εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, έχοντας διανύσει 300 χιλιόμετρα σε μόλις 3 ημέρες.

Το νέο Φιλέα Φογκ ανακάλυψε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων χρεώνοντας πελάτη της με 6.000 ευρώ.

Το περιστατικό δεν σημειώθηκε στις Κυκλάδες αλλά στον μακρινό Καναδά, όπου η άτυχη Giovanna Boniface απευθύνθηκε στην Avis ώστε να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο για μόλις τρία 24ωρα.

Ως εδώ όλα καλά, ωστόσο, μόλις η Καναδή επέστρεψε το όχημα στην εταιρεία, υπάλληλος ανακάλυψε ότι σε 72 ώρες είχε καταφέρει να διανύσει την απόσταση των 36.000 χιλιομέτρων.

Αντί λοιπόν να τις πάρει αυτόγραφο και να απαθανατίσει την ιστορική στιγμή με την πατροπαράδοτη selfie, ο υπάλληλος της εταιρείας χρέωσε τον θηλυκό Φιλέα Φογκ με 25 cent για κάθε ένα από τα 36.000 χιλιόμετρα που κατάφερε να καλύψει σε τρεις ημέρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για κακή της τύχη, η διαδικασία της ενοικίασης είχε πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, το ποσό λοιπόν των 8.000 καναδικών δολαρίων –περίπου 6.000 ευρώ- χρεώθηκε κανονικότητα, ενώ εκδόθηκε και αντίστοιχη απόδειξη.

Rent a car

Η Giovanna Boniface μοιράστηκε την εμπειρία της στα κοινωνικά δίκτυα και το περιστατικό δεν άργησε να πάρει διαστάσεις, αναγκάζοντας την Avis να ζητήσει συγνώμη για την… παρεξήγηση και να προβεί στην επιστροφή των χρημάτων.

Κάπως έτσι, η είδηση ότι ο γύρος του κόσμου ολοκληρώθηκε σε λιγότερες από 80 ώρες και μάλιστα με αυτοκίνητο, κατέπεσε στην κατηγορία των fake news και η λίστα με τις περιπτώσεις που εταιρείες ενοικιάσεων χρεώνουν υπέρογκα ποσά τους ανυποψίαστους πελάτες τους απέκτησε ένα ακόμα περιστατικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ