Έρχεται το νέο Suzuki Swift

Suzuki Swift 1

Η νέα γενιά του δημοφιλούς σουπερμίνι της Suzuki βρίσκεται σε διαδικασίας εξέλιξης και θα είναι καθολικά βελτιωμένη.

Η υπάρχουσα πέμπτη γενιά του Suzuki Swift κυκλοφόρησε στην αγορά το 2017 και το 2020 υπέστη αισθητική ανανέωση και απέκτησε διαφοροποιημένη γκάμα κινητήρων. Η επόμενη γενιά του ιαπωνικού σουπερμίνι αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το 2023 και αυτή την περίοδο πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο.

Suzuki Swift 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το καμουφλάζ που φέρει, η σιλουέτα της νέας έκτης γενιάς είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Οι αναλογίες του είναι πανομοιότυπες, αλλά διαθέτει νέας σχεδίασης αιχμηρή μάσκα και καπό, τροχούς αλουμινίου και φυσικά εντελώς διαφορετικά φώτα τύπου LED εμπρός και πίσω. Ακόμα, οι χειρολαβές των πίσω θυρών θα είναι συμβατικής σχεδίασης και δεν θα “κρύβονται” στην πίσω κολόνα.

Suzuki Swift 3

Στο εσωτερικό, η εικόνα θα είναι εντελώς διαφορετική και στο κέντρο του ταμπλό θα βρίσκεται το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων της Suzuki. Η συνολική σχεδίαση θα εξακολουθεί να δίνει βαρύτητα στην εργονομία και την πρακτικότητα, με τα υλικά όμως που θα χρησιμοποιηθούν να είναι ανώτερης ποιότητας.

Suzuki Swift 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βάση για τη νέα γενιά θα είναι μια βελτιωμένη εκδοχή της υπάρχουσας πλατφόρμας HEARTECT. Η γκάμα κινητήρων θα είναι πλήρως εξηλεκτρισμένη και θα περιλαμβάνει τον 1.2 με ήπια υβριδική υποβοήθηση και ίσως το νέο full hybrid σύστημα κίνησης των Vitara και S-Cross με τους 115 ίππους.

Suzuki Swift 4

Ακόμα, η νέα έκτη γενιά θα συνεχίσει να διαθέτει στην γκάμα της έκδοση Sport και για την κίνησή της θα φροντίζει μία βελτιωμένη έκδοση του ήπια υβριδικού 1.4 Boosterjet με τους 129 ίππους.

Suzuki Swift Sport
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ