Έρχεται νέο SUV «τσέπης» από τη Hyundai; Τι κρύβεται πίσω από το μυστηριώδες πρωτότυπο

νέο μικρό SUV από τη Hyundai 2022 έρχεται

Η Hyundai έχει στα σκαριά ένα νέο μικρό SUV, το οποίο φαίνεται να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα τελευταία στάδια εξέλιξής του.

Η κορεάτικη εταιρεία βρίσκεται συνεχώς στη διαδικασία εμπλουτισμού της γκάμας της, στην προσπάθεια που κάνει να προσφέρει ένα μοντέλο για κάθε ανάγκη. Επόμενο μοντέλο που θα αποκαλύψουν στο κοινό οι Κορεάτες, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, είναι ένα μικρών διαστάσεων SUV.

Το νέο μικρό SUV, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα του i10, αναμένεται να έχει μήκος που θα βρίσκεται κάτω από τα τέσσερα μέτρα, με τις μαζεμένες διαστάσεις του να το κάνουν ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις εντός των τειχών της πόλης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με κωδική ονομασία Ai3, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, το νέο μοντέλο των Κορεατών εντοπίστηκε για μία ακόμη φορά να δοκιμάζεται σε δημόσιο δρόμο -συγκεκριμένα σε χώρο στάθμευσης-, κάτι που σημαίνει ότι η εξέλιξή του, η οποία τρέχει με γοργούς ρυθμούς, πρέπει να πλησιάζει στο τέλος της.

Φυσικά η Hyundai είχε «εξοπλίσει» το νέο μικρό SUV της με βαρύ καμουφλάζ, ώστε να μπορούν να διακριθούν οι λεπτομέρειες της σχεδίασής του. Αυτό ωστόσο που δεν μπορεί να κρυφτεί είναι οι έντονες γωνίες και ακμές που χαρακτηρίζουν το νέο μοντέλο, οι οποίες φαίνεται να του προσδίδουν ένα πιο σκληροτράχηλο παρουσιαστικό, σε σχέση με τον όποιο ανταγωνισμό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας ως βάση την πλατφόρμα του i10, το νέο μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας δεν αποκλείεται να μοιράζεται και τα κινητήρια σύνολα με το αυτοκίνητο πόλης της Hyundai. Αυτό σημαίνει ότι οι διαθέσιμες επιλογές ενδέχεται να είναι ο τρικύλινδρος κινητήρας του λίτρου, στην ατμοσφαιρική αλλά και την υπετροφοδοτούμενη έκδοσή του με 67 και 100 ίππους αντίστοιχα, όπως και ο ατμοσφαιρικός 4κύλινδρος με χωρητικότητα στο 1,2 λίτρο και απόδοση 84 ίππων.

Το πρωτότυπο μοντέλο δοκιμών της Hyundai εντοπίστηκε σε δοκιμές στη Ν. Κορέα, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι εξελίσσεται και για άλλες αγορές εκτός των ασιατικών και δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ