Έρχεται το νέο 7θέσιο Dacia Jogger

Dacia Jogger 2021 1

Η Dacia θα παρουσιάσει την Παρασκευή το νέο οικογενειακό Jogger.

Αναλυτικότερα, η Dacia ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το όνομα του νέου οικογενειακού της μοντέλου, με την επίσημη παρουσίασή του να έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Παρασκευή.

Το νέο Jogger θα προσφέρεται με πενταθέσια ή επταθέσια διάταξη και σύμφωνα με την Dacia πρόκειται για ένα οικογενειακό μοντέλο που μπορεί να καλύψει με άνεση όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης δραστήριας οικογένειας, τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις της όσο και στις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου.

Dacia Jogger Teaser
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσημα στοιχεία για το νέο Dacia Jogger δεν υπάρχουν, αλλά είναι βέβαιο ότι θα φέρει αρκετά πολυμορφικά και crossover χαρακτηριστικά που θα αναδεικνύουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα του. Η ονομασία του μοντέλου δεν είναι τυχαία, μιας και η λέξη Jogger είναι απλή και εύκολα κατανοητή από όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρει και η ίδια η Dacia, το συγκεκριμένο όνομα εξασφαλίζει δυναμισμό και εκπέμπει θετική ενέργεια, εμπλουτίζοντας το εξωστρεφές δραστήριο πνεύμα της εταιρείας.

Η παρουσίαση του νέου οικογενειακού Dacia Jogger θα γίνει ψηφιακά την Παρασκευή το πρωί και από την Δευτέρα θα κοσμεί το περίπτερο της εταιρείας στην Έκθεση του Μονάχου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ